Ga direct naar inhoud

Jouw inkomen later

Er is maar één Nederlander zoals jij. Met jouw leven en jouw loopbaan. Je weet wat je nu verdient, maar neemt misschien maar amper de tijd om uit te vinden hoe het ervoor staat met je inkomen later. Omdat het gedoe lijkt of omdat je denkt dat het wel goed zit.

Met de service ‘Jouw inkomen later’ ontdek je zo hoe jouw inkomen er later voor staat. Je ziet in één oogopslag of je later voldoende inkomen hebt en hoe je dit eventueel kunt aanvullen op een manier die bij jou past.


Wie is die unieke Nederlander in deze campagne

We hebben in Nederland veel met elkaar gemeen. Toch zijn we allemaal anders. Dat zie je ook terug bij alle personen in onze campagne. Hieronder lees je meer over Theo en wat hem uniek maakt.

Theo Jansen

Er is maar één Nederlander die strandbeesten laat lopen. De kunstwerken die Theo van pvc-buizen maakt, lopen en leven van de wind. ‘Het zijn organismen’, aldus Theo. En zijn droom is dat ze zelfstandig langs de Nederlandse stranden zullen blijven lopen. Zijn bijzondere creaties blijven niet onopgemerkt. Theo reist er de hele wereld mee rond. Lees meer over Theo op: www.strandbeest.com

Bekijk de minidocu die we over deze unieke Nederlander maakten.