Ga direct naar inhoud

Inboedel- en Opstalverzekering

We hebben veel met elkaar gemeen. Toch zijn we allemaal anders. Iedereen heeft een thuis. Maar wat als thuis voelt, verschilt voor iedereen. De inrichting en spullen kunnen daarin erg bepalend zijn. Zoals de bijzondere kast van je opa, of de tafel waar je al die mooie gesprekken aan voert. In onze nieuwe campagne nemen we een kijkje bij verschillende Nederlanders thuis.


Wie zijn de unieke Nederlanders in deze campagne?

Ryanne

Er is maar één Nederlander die besefte dat ze thuis maar weinig nodig heeft, toen ze met slechts twee koffers een tijd in China werkte. Eenmaal terug in Nederland zag Ryanne pas echt hoeveel spullen ze eigenlijk om zich heen had verzameld. Ze besloot alleen de spullen te houden die ze regelmatig gebruikt en die haar het meest dierbaar zijn. Daardoor voelt haar thuis nóg prettiger, vindt ze. Ryanne denkt nu wel twee keer na voor ze iets nieuws koopt en repareert liever dan dat ze iets vervangt. Als architect hoopt ze anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Esther

Er is maar één Nederlander die een druk leven zo ontspannen de baas is. Esther werkt zo’n 15 uur per dag in haar eigen cateringbedrijf. En woont in een prachtig oud herenhuis in Rotterdam, samen met haar vriend en hun energieke tweelingzoontjes. Het huis was altijd al haar droom onderkomen. En die heeft ze eigenhandig van oud kantoorpand naar tijdloos herenhuis hersteld. Dit paleisje is nu haar stabiele basis. En haar gezinnetje maakt van het huis een echt thuis.

Piet

Er is maar één Nederlander die groots uitpakt in zo’n klein huisje. De woning van Piet is dan ook echt knus te noemen. Maar, voor fietsen en broodbakken maakt hij altijd plek. Zo fietst hij vanuit zijn slaapkamertje tegen wielrenners uit de hele wereld. En als hij zich niet in het zweet werkt op de pedalen, staat Piet in zijn keukentje. Daar tovert hij broden uit zijn oven met gouden knoppen. Zijn fiets en keukentje maken voor Piet zijn thuis.

Marvin

Er is maar één Nederlander die de wijde wereld verzamelt in een twee kamer appartement. Marvin is weinig thuis omdat hij als flight purser en reiziger zoveel mogelijk van de wereld verkent. Van al die avonturen neemt hij de meest bijzondere en exotische souvenirs mee naar huis. Als Marvin dan eens thuis is, doet hij eigenlijk zo min mogelijk. Misschien het plannen van de volgende verre trip. De spullen van de andere kant wereld maken voor Marvin dan ook echt zijn thuis.