Ga direct naar inhoud

Verschillende hypotheken die passen bij het leven van nu

Verschillende hypotheken die passen bij het leven van nu

Onze levens veranderen, en onze wensen en voorkeuren veranderen mee. Toch willen we vaak nog steeds een eigen huis als thuis. Alleen jij weet hoe je wilt leven en wat je wensen zijn voor je eigen thuis. Nationale-Nederlanden begrijpt dat en biedt daarom verschillende hypotheken die passen bij het leven van nu. Zoals een hypotheek speciaal voor ondernemers medici en senioren. Maar ook voor nieuwbouw of verhuur.

Ontdek de hypotheken die we in huis hebben voor jou


Wie zijn de unieke Nederlanders in deze campagne?

Joris

Er is maar één Nederlander die als drummer de wereld rondreist en vanuit zijn Utrechtse kelder elektronische muziek produceert. Daarnaast geeft Joris drumles, maakt hij muziek voor commercials en heeft een eigen band. Kortom, het leven van Joris draait om de muziek. Een 9 tot 5 baan zou dan ook niets voor hem zijn. Hij geniet van de vrijheid van het muzikanten leven, ook al brengt het soms onzekerheden met zich mee.


Eden - Nieuwbouwhypotheek

Als je voor nieuwbouw kiest, staan er veel spannende keuzes op je te wachten. Wat voor keuken vind je mooi en welke vloer wil je bijvoorbeeld? Daarom biedt Nationale-Nederlanden een hypotheken die passen bij het leven van nu.

Er is maar één Nederlander zoals Eden die haar droomhuis vanuit haar huidige woning heeft zien ontstaan. Ze kunnen hun nieuwe woonwijk vanuit de flat bijna aanraken. Ontdek waarom de Nieuwbouwhypotheek past bij Eden en haar gezin.

Kijk nu ook of deze Nieuwbouwhypotheek past bij jouw leven


Berber - Ondernemershypotheek

Als (startende) ondernemer wil je jouw woonwensen waarmaken. Nu kun je als zzp’er, freelancer en ondernemer een huis kopen zoals ieder ander. Daarom biedt Nationale-Nederlanden een hypotheken die passen bij het leven van nu.

Er is maar één Nederlander zoals Berber. Haar passie is mooie plaatjes schieten voor haar bedrijf. Berber en haar vriend Boy kozen voor een plek waar ze dit konden realiseren. Als beginnende zzp’ers verruilden zij hun flat in Amsterdam-Noord voor een prachtige woonboerderij op de Veluwe. Nu hebben zij een succesvolle carrière en genieten van hun vrijheid.

Kijk ook of deze Ondernemershypotheek past bij jouw leven


Petra – Senioren Verhuisregeling

Zijn de kinderen het huis uit en is het tijd om wat kleiner te gaan wonen, of wat goedkoper? Het kan lastig zijn om met een (naderend) pensioeninkomen een hypotheek te krijgen. Nationale-Nederlanden bied daarom hypotheken die passen bij het leven van nu, zoals de Senioren Verhuisregeling.
 
Er is maar één Nederlander zoals Petra en Louie die kleiner zijn gaan wonen, maar daardoor meer financiële ruimte hebben gekregen. Ontdek waarom de Senioren Verhuisregeling past bij Petra.

Kijk ook of deze hypotheek past bij jouw leven


Ivo - Verhuurhypotheek

Een woning kopen om te verhuren kan om verschillende redenen interessant zijn. Bijvoorbeeld voor extra inkomen of om je (studerende) kinderen aan een geschikte woning helpen. Daarom biedt Nationale-Nederlanden een hypotheken die passen bij het leven van nu.
 
Er is maar één Nederlander zoals Ivo die zelf meubels ontwerpt. Hij verbouwde zijn eigen pand in Rotterdam-Zuid van top tot teen, waar hij samenwoont met zijn vriendin en vier kinderen. Maar Ivo stond te popelen om nog een pand te verbouwen die hij momenteel verhuurt. Bekijk de video en ontdek waarom de Verhuurhypotheek past bij Ivo.

Kijk ook of de Verhuurhypotheek past bij jouw leven