Ga direct naar inhoud

Nieuwe spaarproducten voor Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden bouwt bancaire activiteiten uit

Den Haag, 6 juni 2013

Nationale-Nederlanden introduceert vandaag een tweetal nieuwe spaarproducten, Internetsparen en Depositosparen. Met de introductie van deze spaarproducten bouwt Nationale-Nederlanden haar bancaire activiteiten verder uit. Nationale-Nederlanden was al actief met hypotheken en verschillende bankspaarproducten.

“Met de introductie van deze twee nieuwe spaarproducten bouwt Nationale-Nederlanden haar bancaire productaanbod stapsgewijs uit,” aldus Edwin Smaal, Directeur Marketing bij Nationale-Nederlanden Bank. “Wij willen klanten helpen hun doelen te realiseren. Niet alleen voor later, maar ook voor de wat kortere termijn. Deze nieuwe producten voorzien in die behoefte.”

Internetsparen en Depositosparen

Internetsparen van Nationale-Nederlanden is een nieuw online spaarproduct dat eenvoudig en direct is af te sluiten via www.nn.nl. Internetsparen heeft een variabele rente en is dagelijks vrij opneembaar. De huidige variabele rente van Internetsparen is 1,95%. Depositosparen kent een looptijd van 1 t/m 10 jaar en heeft een vaste rente en een minimale inleg van 1.000,- euro per deposito. Het rentepercentage varieert van 1,9% voor een 1-jaarsdeposito tot 3,5% voor een 10-jaarsdeposito.

Brede financiële dienstverlener

Stapsgewijs wordt Nationale-Nederlanden een brede financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Nationale-Nederlanden wil in elke fase van het leven van haar klanten producten en dienstverlening aanbieden voor vermogensvorming, vermogensbescherming en vermogensbehoefte.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden Bank is een onderdeel van Nationale-Nederlanden, met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende financieel dienstverleners van Nederland. Met deskundige medewerkers, goede producten en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is Nationale-Nederlanden al 170 jaar actief. Wat er ook gebeurt, Nationale-Nederlanden zet zich dagelijks in om de beste oplossingen te bieden voor haar klanten.