Ga direct naar inhoud

Nationale-Nederlanden centraliseert individuele AOV bij Movir

Den Haag, 3 september 2014

Nationale-Nederlanden ontwikkelt samen met Movir een nieuwe individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) voor zelfstandige ondernemers. Het gespecialiseerde zusterbedrijf biedt de aov vanaf 1 januari aan. Nationale-Nederlanden richt zich vanaf begin volgend jaar volledig op de collectieve inkomensproducten.

“Wij willen toonaangevend blijven in de aov-markt met producten die met een gangbare prijs passen bij de klant ”, aldus Sander Kernkamp, CEO NN Schade & Inkomen. Momenteel bieden zowel Nationale-Nederlanden als Movir individuele aov-producten aan. “We ontwikkelen niet alleen een nieuw product, maar we maken ook de Inkomen portefeuille van Nationale-Nederlanden efficiënter en eenvoudiger. Dit doen we door de nieuwe individuele aov’s onder te brengen bij Movir. Nationale-Nederlanden richt zich vanaf volgend jaar volledig op de collectieve inkomensproducten. Hiermee optimaliseren wij binnen NN Group de dienstverlening op gebied van verzuimverzekeringen.”

Voor klanten die reeds een aov bij Nationale-Nederlanden hebben verandert er niets. Zij kunnen blijven rekenen op de dienstverlening en ondersteuning bij re-integratie zoals klanten dit van Nationale-Nederlanden gewend zijn.

Movir maakt net als Nationale-Nederlanden deel uit van NN Group en is een gerenommeerde aanbieder van aov’s. Naast hun huidige aov-product voor medische en zakelijke professionals, introduceren zij vanaf 1 januari 2015 een volledig nieuwe aov voor zelfstandige ondernemers in andere beroepsgroepen.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. Met deskundige medewerkers, goede producten en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is Nationale-Nederlanden bijna 170 jaar actief in verzekeren. Wat er ook gebeurt, Nationale-Nederlanden zet zich dagelijks in om de beste oplossingen te bieden voor haar klanten.