Ga direct naar inhoud

Inloopspreekuren, workshops en persoonlijk pensioen portret

Nationale-Nederlanden actief tijdens Pensioen3daagse

Den Haag/Rotterdam, 30 september 2013

Heb jij het goed voor elkaar? Dat is het thema van de Pensioen3daagse 2013 die dinsdag 1 oktober van start gaat. Als partner van de Pensioen3daagse sluit Nationale-Nederlanden hierbij aan met verschillende activiteiten. Zo worden gratis inloopspreekuren en workshops georganiseerd in het NN DE Café aan het stationsplein in Rotterdam. Hiermee krijgt iedereen inzicht in de eigen pensioensituatie. Ook worden mensen op straat een kijkje in de eigen toekomst gegund, met een persoonlijk pensioen portret.

Om het pensioenbewustzijn te vergoten wordt niet alleen de nadruk gelegd op de hoogte van een pensioen, maar vooral ook op belangrijke gebeurtenissen die hierop van invloed kunnen zijn. Bijvoorbeeld bij de wisseling van baan, trouwen, uit elkaar gaan of het achterlaten van partner en/of kinderen bij overlijden. Iedereen met (fiscale en/of juridische) vragen over pensioen, levensverzekeringen, ontslagvergoeding en de eigen woning kan terecht in het Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café (NN DE Café) in Rotterdam.

Inloopspreekuren in het NN DE Café

Iedereen is op 1, 2 en 3 oktober welkom om bijgepraat te worden over het pensioen. Een afspraak maken is niet nodig. Specialisten van Nationale-Nederlanden geven gratis informatie en proberen iedereen op weg te helpen naar een beter pensioeninzicht. En uiteraard is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

Pensioen workshop voor ondernemers

Op woensdag 2 oktober organiseert Nationale-Nederlanden in samenwerking met zakelijk online platform Business Compleet een pensioen workshop in het NN DE Café. Tijdens deze workshop wordt kort en helder uitgelegd wat de pensioenmogelijkheden zijn voor zelfstandig ondernemers. Actuele pensioenontwikkelingen en de besluiten van Prinsjesdag worden hierin meegenomen. De workshop start om 14.00 uur.

Persoonlijk pensioen portret, bekijk jezelf op pensioenleeftijd

Naast de activiteiten in het NN DE Café gaat Nationale-Nederlanden ook de straat op met het persoonlijke pensioen portret. In het overdekte winkelcentrum Zuidplein (Rotterdam Zuid) wordt een fotostudio ingericht op het centrale plein. Voorbijgangers kunnen hier een kijkje in hun eigen toekomst nemen door een foto van zichzelf te laten maken. De portretfoto laat zien hoe je er later uit zal zien (incl. rimpels en grijze haren), hiervoor wordt gebruik gemaakt van verouderingssoftware.

Over de Pensioen3daagse

Het doel van de Pensioen3daagse (www.pensioen3daagse.nl) is om het pensioenbewustzijn te vergroten. Dit wil Wijzer in Geldzaken bereiken door deelname van zoveel mogelijk partners, werkgevers, pensioenuitvoerders, financieel adviseurs, consumentenorganisaties, werkgevers- en werknemersorganisaties. De Pensioen3daagse is dit jaar op 1, 2 en 3 oktober en is hét moment om gezamenlijk het onderwerp pensioen onder de aandacht te brengen. Tijdens deze drie dagen vinden er net als tijdens de voorgaande edities in het hele land activiteiten plaats om mensen overzicht en inzicht te geven in hun pensioensituatie en waar nodig aan te zetten tot actie.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. Met deskundige medewerkers, goede producten en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is Nationale-Nederlanden ruim 170 jaar actief in verzekeren. Wat er ook gebeurt, Nationale-Nederlanden zet zich dagelijks in om de beste oplossingen te bieden voor haar klanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stijn Wesselink
Nationale-Nederlanden
T: 070 513 81 01
E: stijn.wesselink@nn.nl