Ga direct naar inhoud

Heleen de Heer aan de slag bij Nationale-Nederlanden

Intermediaire Zaken ondersteunt adviseurs

Den Haag, 6 september 2013

Nationale-Nederlanden heeft per 1 september Heleen de Heer benoemd als directeur Intermediaire Zaken. Dit nieuwe onderdeel ontwikkelt de samenwerking met het intermediair en met andere strategische partners. Gezien het belang en de grote wijzigingen in het intermediaire landschap heeft Nationale-Nederlanden een speciale afdeling gericht op het ondersteunen van onafhankelijk adviseurs.

Heleen de Heer wil met Intermediaire Zaken een heldere en succesvolle samenwerking tussen adviseurs en Nationale-Nederlanden. “Ik geloof in advies. Diverse oplossingen, diensten en producten kunnen direct worden aangeboden maar goed en toegankelijk advies is en blijft in mijn ogen onmisbaar,” aldus De Heer. “Daar ga ik me sterk voor maken. Samen met het intermediair, binnen Nationale-Nederlanden, richting de branche en in het belang van consument, ondernemer en onderneming.”

Heleen de Heer heeft een brede en veelzijdige achtergrond in de Nederlandse verzekeringssector bij zowel het intermediair als bij verzekeraars. Ze begon bij Aegon als inspecteur leven, vervulde er later verschillende managementplekken en werd in 2005 lid van de Groepsdirectie van Aegon Meeùs Groep. Sinds eind 2009 is ze verantwoordelijk voor Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs. De Heer bouwt haar functie als algemeen directeur bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs de komende maanden af, tot in haar opvolging is voorzien.