Ga direct naar inhoud

Via een ‘pratend koffiekopje’ praten over je financiële toekomst.

Rotterdam, 28 april 2016

Om bezoekers van het NN Café in Rotterdam te laten zien dat er meer gebeurt in het café dan alleen koffiedrinken, is vandaag ‘het pratende koffiekopje’ gelanceerd.

Het kopje is een metafoor om het gesprek aan te gaan met Nationale-Nederlanden over de financiële toekomst. Via een ingebouwde zender in een koffiekopje gingen bezoekers van het café, zonder dat ze het vooraf wisten, terloops een gesprek aan met presentator Ruben Nicolai die de stem van het koffiekopje vertolkte. Ruben had zich verdekt opgesteld in het café en zodra de bezoekers het kopje optilden startte Ruben een gesprek, met als doel de mensen bewuster te laten nadenken over hun financiële toekomst. De reacties en gesprekken die hieruit volgden zijn gefilmd en gebundeld in deze compilatievideo.

Bekijk de video

Naast een café waar bezoekers koffie kunnen drinken, werken, loungen of de krant lezen, is het Nationale-Nederlanden café ook een café waar bezoekers deel kunnen nemen aan workshops en activiteiten met afwisselende thema’s. Denk hierbij aan workshops voor startende ondernemers zoals: Personal Branding, Elevator Pitch, Crowdfunding en Bereik je Doelen, maar ook inloop spreekuren waar je terecht kan met je vragen over erven & schenken, pensioen of een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Kijk op www.nndecafe.nl voor meer informatie.