Ga direct naar inhoud

Verkoop je huis met behulp van een virtual reality video

Den Haag, 12 oktober 2017

De woningmarkt floreert en veel mensen besluiten hun woning te koop te zetten. Maar het verkopen van een huis is niet altijd even makkelijk en er komt veel bij kijken. Daarom wil Nationale-Nederlanden verkopers helpen om hun woning op een andere manier onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Naast foto’s, video’s en plattegronden die verkopers aanbieden om hun woning te promoten, stelt Nationale-Nederlanden verkopers nu tijdelijk een extra tool beschikbaar: de virtual reality video.

Een virtual reality video geeft potentiële kopers een unieke online beleving van een woning. Kijkers kunnen door middel van 360° beelden rondlopen in de woning, alle kamers bekijken en de sfeer proeven. Dit geeft hen het gevoel dat zij echt in het huis staan.

Actie

Mensen die hun huis te koop hebben staan en interesse hebben om deze tool in te zetten kunnen zich aanmelden voor de tijdelijke actie. Er worden in totaal vijftig virtual reality video’s weggegeven.

Aanmelden

Aanmelden kan op nn.nl/virtual-reality tot en met 22 oktober 2017. Winnaars ontvangen uiterlijk op vrijdag 27 oktober 2017 bericht.

Ga voor meer informatie en de actievoorwaarden naarwww.nn.nl/virtual-reality.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten meer dan 5000 medewerkers van het bedrijf zich in om de financiële toekomst van klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is al meer dan 170 jaar actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.