Ga direct naar inhoud

Update 30-09-2020: Nationale-Nederlanden annuleert fysieke bijeenkomsten en bezoeken

30 september 2020

Het kabinet heeft op 28 september 2020 de maatregelen om het coronavirus te bestrijden aangescherpt. Hierop past Nationale-Nederlanden haar beleid rond NN bijeenkomsten en bezoeken aan: fysieke bijeenkomsten en bezoeken vinden vooralsnog de komende drie weken niet plaats. 

Om de verspreiding van het COVID-19 virus in te dammen heeft Nationale-Nederlanden besloten om fysieke bijeenkomsten voor en bezoeken met onze business partners en klanten vooralsnog de komende drie weken niet plaats te laten vinden. Voor bepaalde risico-inspecties kunnen uitzonderingen gelden. De betrokken personen zijn of worden hiervan op de hoogte gesteld. De gezondheid en veiligheid van onze klanten, businesspartners en medewerkers heeft hierbij onze hoogste prioriteit.

Voor vragen over COVID-19 in relatie tot verzekeringsproducten is er informatie te vinden op de site van het Verbond van Verzekeraars en voor bankproducten op de site van de NVB . Informatie over COVID-19 in relatie tot producten van Nationale-Nederlanden vindt u hier.

Voor evenementen georganiseerd door derden waarbij NN sponsor is, volgt Nationale-Nederlanden het beleid van de organiserende partij. Per activiteit zal NN een afweging maken of en in welke vorm NN aanwezig is.


Voor meer informatie over Nationale-Nederlanden kunt u contact opnemen met:

Bas Kuik
+31 (0)6 20 89 39 66
bas.kuik@nn.nl


Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten meer dan 5000 medewerkers van het bedrijf zich in om de financiƫle toekomst van klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is sinds de negentiende eeuw actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.