Ga direct naar inhoud

Update 25-3-2020: Nationale-Nederlanden annuleert bijeenkomsten door COVID-19

10 maart 2020 (update 25 maart 2020)

Het kabinet heeft op 23 maart 2020 de maatregelen om het coronavirus te bestrijden aangescherpt. Hierop past Nationale-Nederlanden de tijdslijnen in eerder gecommuniceerde berichten rond NN evenementen aan: in plaats van 30 april wordt dit nu 1 juni 2020.

Zorg voor onze klanten en business partners vindt Nationale-Nederlanden erg belangrijk. Daarom bereidt NN in het kader van de uitbraak van het COVID-19 virus (Corona) zich goed voor.

Om het risico van het COVID-19 virus te beperken heeft Nationale-Nederlanden besloten om alle evenementen voor onze business partners en klanten tot vooralsnog 1 juni 2020 op te schorten. De betrokken personen zijn of worden hiervan op de hoogte gesteld. De gezondheid van onze klanten, businesspartners en medewerkers is en blijft hierbij bij onze belangrijkste zorg.

Sinds het uitbreken van het COVID-19 virus houdt Nationale-Nederlanden de ontwikkelingen nauw in de gaten en laat zich hierbij leiden door de Nederlandse autoriteiten zoals RIVM .

Voor vragen over COVID-19 in relatie tot verzekeringsproducten is er informatie te vinden op de site van het Verbond van Verzekeraars voor bankproducten op de site van de NVB.

Voor evenementen georganiseerd door derden waarbij NN sponsor is, volgt NN het beleid van de organiserende partij. Per activiteit zal NN voor haar eventuele eigen ontvangsten checken of aanwezigheid wenselijk is.


Voor meer informatie over Nationale-Nederlanden kunt u contact opnemen met:

Bas Kuik
+31 (0)6 20 89 39 66
bas.kuik@nn.nl


Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten meer dan 5000 medewerkers van het bedrijf zich in om de financiƫle toekomst van klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is sinds de negentiende eeuw actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.