Ga direct naar: inhoud

September: ‘Women in Control’ maand in het NN DE Café

Den Haag 3 september 2015

Inspirerende activiteiten over carrières en barrières, financiën nu & later en het bereiken van je persoonlijke top.

‘Teveel vrouwen teren op hun man’, een uitspraak van Minister Jet Bussemaker die destijds veel losmaakte. Ook haar database voor topvrouwen kon recent rekenen op veel commotie. De Minister zet zich, als een van velen, in voor de kansen van vrouwen op de arbeidsmarkt. Veel vrouwen gaan hun dromen niet achterna en zijn niet financieel onafhankelijk. Nationale-Nederlanden wil door inzet van haar kennis en netwerk, het leven van anderen op een positieve manier beïnvloeden. Daarom staan in de maand september vrouwen centraal in het activiteitenprogramma van het Nationale-Nederlanden DE Café in Rotterdam.

Zo is er een bijeenkomst als onderdeel van ‘Kracht on Tour Rotterdam’, een initiatief van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap met als doel om het bewustzijn over het belang van financiële zelfstandigheid van vrouwen te vergroten. Daarnaast is er een Ronde Tafel gesprek onder leiding van Zarayda Groenhart, presentatrice en online ondernemer, waar ze met ondernemende vrouwen praat over ‘Vrouwen, geld en taboes’, en tot slot een inspiratieavond met drie powervrouwen waaronder Dorothee van Vredenburch van de Management Board van NN Group en May-Britt Mobach, oud-hoofdredactrice van Marie Claire en oprichter van online tijdschrift ‘Amayzine’, over het bereiken van je persoonlijke top.

Op de website van het Nationale-Nederlanden DE Café is de gehele agenda te vinden en waar vrouwen zich kunnen aanmelden.