Ga direct naar inhoud

Rechtsbijstandverzekering best beoordeeld

Den Haag, 30 januari 2014

De Rechtsbijstandverzekering van Nationale-Nederlanden is door Zeker.com – Nederlands grootste site met verzekeringservaringen – in december 2013 en januari 2014 als beste beoordeeld. Zeker.com baseert zijn beoordelingen op expertreviews en klantervaringen. De top 5 beoordelingen vinden maandelijks per productgroep plaats.

Eerder heeft de Rechtsbijstandverzekering van Nationale-Nederlanden ook het predicaat ‘Beste uit de test’ van de Consumentengids (in juni 2011 en april 2012) en een vijfsterrenrating van MoneyView voor ‘Kwaliteit’ en ‘Prijs compleet’ (september 2013) ontvangen.

Over Zeker.com

Zeker.com is Nederlands grootste site met verzekeringservaringen. Duizenden consumenten hebben hun verzekeraar op deze onafhankelijke site beoordeeld. Zo wordt de kwaliteit van verzekeraars in beeld gebracht.

De Rechtsbijstandverzekering van Nationale-Nederlanden

Een aantal voordelen van de Rechtsbijstandverzekering van Nationale-Nederlanden:

  • Professionele hulp bij een juridisch conflict
  • De consument kiest zelf waartegen hij zich wilt verzekeren
  • Onbeperkt telefonisch advies met online Terugluister Service

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. Met deskundige medewerkers, goede producten en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is Nationale-Nederlanden bijna 170 jaar actief in verzekeren. Wat er ook gebeurt, Nationale-Nederlanden zet zich dagelijks in om de beste oplossingen te bieden voor haar klanten.