Ga direct naar inhoud

Premieverhogingen Zakelijk Schade per 1 januari 2017

Den Haag, 4 oktober 2016

Het afgelopen jaar zijn het aantal schades en het gemiddelde bedrag per schadeclaim gestegen. De hogere schadelast verschilt per verzekering. Door meer branden en veranderde weersomstandigheden (hagel en storm) en hogere letselschadevergoedingen verhoogt Nationale-Nederlanden daarom de premies van onder andere brandverzekeringen en autoverzekeringen.

Deze week informeert Nationale-Nederlanden de verzekeringsadviseurs en in oktober worden de klanten geïnformeerd. De premieverhogingen vinden plaats bij nieuwe polissen vanaf 1 januari 2017 of reeds lopende polissen vanaf de contractvervaldatum als die op of na 1 januari 2017 ligt.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten meer dan 5000 medewerkers zich in om de financiële toekomst van onze klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is ruim 170 jaar actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een beursnotering aan Euronext Amsterdam..