Ga direct naar: inhoud

Nationale-Nederlanden werkt samen met Skydoo

Den Haag, 18 februari 2014

Nationale-Nederlanden Bank en Skydoo hebben vrijdag 14 februari jl. een samenwerkingscontract ondertekend. Met Skydoo maakt Nationale-Nederlanden een volgende stap in het digitaliseren van haar hypotheekprocessen. Het aanvragen, offreren en accepteren van hypotheken wordt hierdoor voor klanten en adviseurs efficiënter, sneller en transparanter. Op maandag 17 februari neemt Nationale-Nederlanden Skydoo in gebruik. Gestart wordt met een kleine groep intermediairs, om de nieuwe werkwijze nauwlettend te kunnen monitoren. Vervolgens sluit Nationale-Nederlanden haar distributiepartners gefaseerd verder aan.

Skydoo is een coöperatie waarbij, naast Nationale-Nederlanden, ook Aegon, SNS Bank, BLG Wonen en ASR aangesloten zijn. Deze geldverstrekkers maken al enige tijd gebruik van Skydoo. Skydoo is een snelle, betrouwbare en efficiënte applicatie die zich richt op het faciliteren van een optimaal, digitaal en intelligent proces tussen geldverstrekker(s) en tussenpersonen. Dit proces bestaat uit aanvraagtoetsing en -screening, digitale analyse en controle van alle relevante dossierstukken en informatievoorziening rondom de aanvraag van het hypotheekproduct.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. Met deskundige medewerkers, goede producten en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is Nationale-Nederlanden bijna 170 jaar actief in verzekeren. Wat er ook gebeurt, Nationale-Nederlanden zet zich dagelijks in om de beste oplossingen te bieden voor haar klanten.