Ga direct naar inhoud

Nationale-Nederlanden steunt Klup Kerst Sing-a-long

14 december 2020

De decembermaand ziet er dit jaar voor iedereen anders uit dan we gewend zijn. Een eenzame kerst ligt op de loer voor alleenstaanden en mensen met een klein sociaal netwerk. Om iedereen die om gezelschap verlegen zit toch een warm kerstgevoel te bezorgen organiseert Klup, partner van Nationale-Nederlanden, de ‘Klup Kerst Sing-a-long’. Het wordt het grootste, online muziekfestijn van Nederland.

Op donderdag 17 december passeren onder leiding van Karin Bloemen en met Cor Bakker op piano Nederlandstalige hits, kerstklassiekers en andere meezingers de revue. Op veilige afstand en geheel volgens RIVM-richtlijnen. Voor 500 enthousiastelingen is er plek in de mega Zoom met Karin Bloemen. De rest van Nederland kan meekijken via de gratis livestream op www.kluppen.nl/singalong. Zo wil Klup van Friesland tot Limburg gezelligheid de Nederlandse woonkamer inbrengen en iedereen die het deze extra maand nodig heeft een hart onder riem steken. De Klup Kerst Sing-a-long wordt mede mogelijk gemaakt door Nationale-Nederlanden, die de sociale missie van Klup – het verbinden van Nederlandse 50-plussers – ondersteunt.

Over Klup

Klup verbindt sinds 2016 dagelijks duizenden gebruikers (kluppers) in Nederland die op zoek zijn naar een sociaal en actief netwerk. Klup is er voor 50-plussers die na een levensveranderende situatie zoals een scheiding, sterfgeval of verhuizing moeite hebben met het opdoen van nieuwe contacten. De oprichters van Klup Michelle Wolters en Michiel van den Berg zagen bij hun ouders hoe lastig dit kan zijn en willen met het platform eenzaamheid onder de doelgroep aanzienlijk verminderen. Met succes: de Klup app is inmiddels meer dan 100.000 keer gedownload en er zijn meer dan 130.000 connecties ontstaan. Sinds de zomer van 2020 werkt Klup samen met Nationale-Nederlanden.