Ga direct naar: inhoud

Nationale-Nederlanden past en bloc AOV aan

Den Haag, 12 april 2014

Nationale-Nederlanden gaat haar beleid op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) aanpassen. Nationale-Nederlanden gaat dit jaar een en bloc verhoging van 2012 en 2013 voor bepaalde beroepsgroepen corrigeren, klanten krijgen hiermee hun premieverhoging terug.

Ook een premieverhoging in 2013 tijdens de eerste contractperiode wordt teruggedraaid. Nationale-Nederlanden heeft dit besluit genomen omdat het geconstateerd heeft dat de verhogingen in principe niet zijn toegestaan; tijdens de overeengekomen duur van het contract kan er geen premieverandering door gevoerd worden. Nationale-Nederlanden zal voortaan de premies voor AOV tijdens de eerste contracttermijn niet aanpassen en na de eerste contracttermijn worden premies maximaal één keer per drie jaar aangepast.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. Met deskundige medewerkers, goede producten en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is Nationale-Nederlanden al 170 jaar actief in verzekeren. Wat er ook gebeurt, Nationale-Nederlanden zet zich dagelijks in om de beste oplossingen te bieden voor haar klanten.