Ga direct naar: inhoud

Nationale-Nederlanden heeft een nieuw logo

1 juni 2015

Misschien is het u al opgevallen: vanaf begin 2015 heeft Nationale-Nederlanden een nieuw logo. Niet alleen hier op de website, maar ook op de kantoorpanden, de brieven, de polissen, kortom op alle communicatiemiddelen.

Hiermee is het Nationale-Nederlanden logo in Nederland in lijn gebracht met het wereldwijde NN merk, voor alle bedrijfsactiviteiten van NN Group. De naam Nationale-Nederlanden wordt ook gebruikt in Polen en Spanje. In de andere landen heten we NN en de vermogensbeheeractiviteiten NN Investment Partners.

Het merk NN combineert onze staat van dienst en de Nederlandse wortels met de vereisten van een internationaal en toekomstgericht bedrijf. Het combineert verleden, heden en toekomst. De vertrouwde kleur oranje en de kenmerkende 'N' zijn gebleven en de ronde vorm van het symbool is onderscheidend en toepasbaar in alle communicatie.

Omdat we deze verandering zo kostenefficiƫnt mogelijk doorvoeren, komt het voor dat u in deze periode brieven, folders, e-mails en andere merkuitingen met het oude en het nieuwe logo ontvangt.

Oude logo

Nieuwe logo