Ga direct naar: inhoud

Nationale-Nederlanden actief tijdens Pensioen3daagse

Den Haag, 30 september 2013

Heb jij het goed voor elkaar? Dat is het thema van de Pensioen3daagse 2013 die dinsdag 1 oktober van start gaat. Als partner van de Pensioen3daagse sluit Nationale-Nederlanden hierbij aan met verschillende activiteiten. Zo vinden gratis inloopspreekuren en workshop plaats in het Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café aan het stationsplein in Rotterdam. Hiermee krijgt iedereen inzicht in de eigen pensioensituatie. Ook krijgen mensen op straat een kijkje in de eigen toekomst, met een persoonlijk pensioen portret.

Inloopspreekuren in het NN DE Café

Iedereen is op 1, 2 en 3 oktober welkom om bijgepraat te worden over het pensioen. Een afspraak maken is niet nodig. Specialisten van Nationale-Nederlanden geven gratis informatie en proberen iedereen op weg te helpen naar een beter pensioeninzicht. En uiteraard is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Bezoekers krijgen ook de mogelijkheid hun pensioenberekening te maken op een bierviltje. Dit viltje is speciaal voor de Pensioen3daagse ontwikkeld en ligt vanaf 1 oktober in het NN DE Café.

Pensioen workshop voor ondernemers

Op woensdag 2 oktober organiseert Nationale-Nederlanden voor ondernemers, in samenwerking met zakelijk online platform Business Compleet, een pensioenworkshop in het NN DE Café. Tijdens deze workshop wordt kort en helder uitgelegd wat de pensioenmogelijkheden zijn voor een zelfstandig ondernemer. Actuele pensioenontwikkelingen en de besluiten van Prinsjesdag worden hierin meegenomen. De workshop start om 14.00 uur.

Persoonlijk pensioen portret

Bekijk jezelf op pensioenleeftijd en maak kan op een iPad mini

Naast de activiteiten in het NN DE Café gaat Nationale-Nederlanden ook de straat op met het persoonlijke pensioen portret. In het overdekte winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam is drie dagen lang een fotostudio ingericht waar we voorbijgangers ‘triggeren’ om na te denken over ‘later’. Iedereen kan hier een kijkje in zijn eigen toekomst nemen door een foto van zichzelf te laten maken. De portretfoto laat zien hoe je er op je pensioenleeftijd uit zal zien (incl. rimpels en grijze haren). Het resultaat geven we mee en plaatsen we op onze Facebook pagina. De foto met de meeste likes wint een iPad mini.
Ook voor vragen over pensioen kunnen voorbijgangers bij ons terecht. Specialisten op het gebied van pensioencommunicatie zijn aanwezig.

Lees meer over pensioen op www.nn.nl/thuisinpensioen

Over de Pensioen3daagse

Het doel van de Pensioen3daagse (www.pensioen3daagse.nl) is om pensioen onder de aandacht te brengen. De Pensioen3daagse is dit jaar op 1, 2 en 3 oktober. Tijdens deze drie dagen vinden er, net als tijdens de voorgaande edities, in het hele land activiteiten plaats om mensen overzicht en inzicht te geven in hun pensioensituatie en waar nodig aan te zetten tot actie.