Ga direct naar inhoud

Nationale-Nederlanden actief op Kustzeilers 24-uurs zeilrace

Den Haag, 21 juni 2018

Nationale-Nederlanden en Delta Lloyd zijn samen als één bedrijf. Onder het label Nationale-Nederlanden bundelen ze de krachten en worden de bootverzekeringen voortgezet. Om dit te benadrukken is NN actief aanwezig op de 24-uurs zeilrace van de Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers.

Folkert Eggink, Directeur Commercie & Klantbediening van NN Particulieren Schade ‘is trots dat Nationale-Nederlanden de bootverzekeringen van Delta Lloyd kan voortzetten. We hebben de ambitie om met ons gespecialiseerde team de booteigenaren optimaal te blijven bedienen. Onze klanten kunnen dan ook de kwaliteit en service verwachten die ze van Delta Lloyd gewend zijn.’

Klaas Jan Kroon, voorzitter en wedstrijdleider van de Kustzeilers 24 uurs zeilrace: ‘We zijn blij dat Nationale-Nederlanden betrokken is bij ons evenement. Zonder de hulp van onze partners lukt het niet om onze race te organiseren. De 24-uurs zeilrace is al jaren heel populair onder de jachteigenaren en we hopen ook dit jaar weer ruim 600 deelnemende zeiljachten te kunnen verwelkomen’.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten onze medewerkers zich in om de financiële toekomst van onze klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is sinds de negentiende eeuw actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale financiële dienstverlener met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.