Ga direct naar: inhoud

NN Advies Hypotheken ontvangt Independer prijs

Den Haag – 17 maart 2015

NN Advies Hypotheken is door klanten van de vergelijkingssite Independer.nl in de categorie ‘Thuisadvies’ als beste hypotheekadviseur van 2014 beoordeeld.
Op kwaliteit en prijs krijgen de hypotheekadviseurs van Nationale-Nederlanden de hoogste klantwaardering en staan zij met een gemiddelde waardering van 8,9 op de eerste plaats.

Jaarlijks reikt Independer prijzen uit aan hypotheekadviseurs op basis van de waardering die klanten op de site aan het advies geven. Dit jaar wordt voor het eerst onderscheid gemaakt in advies op kantoor of advies thuis. Voorheen werden alleen hypotheekkantoren beoordeeld, maar nu is het ook mogelijk thuisbezoeken van de hypotheekadviseur te waarderen. NN Advies Hypotheken valt in deze nieuwe categorie ‘Thuisbezoek’ en wint dit jaar de prijs.

De waardering van klanten

Na een hypotheekadviesgesprek kunnen klanten hun waardering achterlaten op Independer.nl. Hier kunnen twee typen waarderingen achterlaten worden; een korte review over het adviesgesprek of een uitgebreide waardering via een kwaliteitscheck van de hypotheekadviseur. Deze kwaliteitscheck is gebaseerd op de AFM richtlijnen en laat zien of de adviseur het adviesproces goed heeft doorlopen.

Bijzondere prestatie voor een jong team

“Het NN Advies hypothekenteam bestaat pas twee jaar, dat klanten ons nu al zo waarderen is dan ook een hele mooie prestatie van het team”, aldus Casper Oost, Rayonmanager Hypotheek Advies.