Ga direct naar: inhoud

Maak kans op een jaar wonen cadeau bij Nationale-Nederlanden

Tienduizenden hypotheekklanten dingen mee naar jaar zonder hypotheeklasten

Amsterdam, 7 juni 2013

Een huis kopen hoort een feest te zijn, daarom is Nationale-Nederlanden vorige week gestart met een nieuwe actie; Een jaar wonen cadeau. Nieuwe en bestaande hypotheekklanten maken kans op een vergoeding ter waarde van een jaar lang rente en aflossing. In totaal worden zes winnaars gekozen, zowel drie nieuwe als drie bestaande hypotheekklanten. De winnaars wonen daarmee een jaar lang gratis in hun huis, zonder rente en aflossing te betalen (tot een maximum van € 17.500,- / belastingvrij).

Elke nieuwe klant die vanaf 1 juli een getekende hypotheekofferte ontvangt van Nationale-Nederlanden Bank, speel automatisch mee. In september, oktober en november zullen we telkens 1 nieuwe klant blij maken. Ook bestaande hypotheekklanten van Nationale-Nederlanden kunnen meespelen. Klanten met een hypotheek van Nationale-Nederlanden, zijn de afgelopen week geïnformeerd en uitgenodigd zich aan te melden. Inmiddels hebben ruim 20.000 hypotheekklanten zich aangemeld voor deze actie. Aanmelden kan nog steeds via www.nn.nl/jaarwonencadeau

Op 23 juni sluit de actie voor bestaande klanten en gaan we over tot de trekking. In totaal zullen we 3 bestaande klanten blij maken met een jaar wonen cadeau, dit maken we na de trekking die op 28 juni plaatsvindt, bekend.

Ga voor meer informatie en de actievoorwaarden naar www.nn.nl/jaarwonencadeau