Ga direct naar inhoud

Hoera! Weer een Sparklab cyber baby: MMOX Smart

Den Haag, 29 januari 2019

Deze week, op de Europese dag van de Privacy, lanceerden we MMOX Smart. De eerste alles-in-één-cyberbescherming voor het MKB: slimme software met een herstelservice en verzekering. Het uitgangspunt van de service is volledige ontzorging van de ondernemer als het gaat om cyber security.

MMOX Smart is ontstaan in het Nederlands Cyber Collectief, de cybertak van het Sparklab.
Binnen het Nederlands Cyber Collectief doen we al een aantal jaren cyber security pilots met het MKB. Wat wij uit hier zien is dat ondernemers óf zelf de controle willen houden óf het liefst alles uit handen geven. Daar zit weinig tussenin. MMOX Smart is ontwikkeld voor de laatste categorie. De ondernemers die willen weten dat het goed zit met hun cyber security, maar hier niet hun hoofd over willen breken.

MKB proof

MMOX Smart is een box met slimme software die als een poortwachter voor het bedrijfsnetwerk wordt aangesloten. Het is een doorvertaling van een succesvol MMOX product dat corporates en (overheids)instellingen al jaren tegen cyberaanvallen beschermt. Het vangt potentiële dreigingen af voordat ze in het netwerk belanden. Het filtert wat niet in het netwerk thuishoort. MMOX Smart is geschikt voor netwerken van alle vormen en maten en daarmee uitermate geschikt voor het MKB.

Het draait om zekerheid

Naast de techniek bieden we ook een verzekering aan. We willen de ondernemer volledig bijstaan op het gebied van cyber security. Een belangrijke factor daarin is dat hij zich niet hoeft af te vragen wat er gebeurt als er tóch iets tussendoor glipt.
Door de samenwerking van Sparklab en MMOX Smart heeft de ondernemer de garantie dat eventuele schade hersteld wordt door experts van MMOX. Of die van de IT-leverancier van de ondernemer. Dat bepaalt de ondernemer zelf. De kosten worden hoe dan ook vergoed. De verzekering dekt behalve de kosten voor herstelwerkzaamheden ook indirecte schade. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een verzekering van Hiscox.

Meer over MMOX Smart lees je op www.mmox.nl.