Ga direct naar inhoud

Geldzaken, relaties en echtscheiding tijdens NN Pensioen3daagse

Den Haag, 25 oktober 2017

Geldzaken, relaties en echtscheiding zijn de thema’s van Nationale-Nederlanden tijdens de landelijke Pensioen3daagse in het NN DE Café in Rotterdam. Op dinsdag 31 oktober bespreken deskundigen hier ‘geldzaken binnen een relatie’ tijdens het event ‘The Money Talk’. Op 1 november opent Nationale-Nederlanden de deuren voor iedereen die vragen heeft over pensioen en echtscheiding.

The Money Talk

Social influencer Annic van Wonderen bediscussieert de geldzaken binnen een relatie. Tijdens dit event gaan de aanwezigen aan de hand van stellingen met elkaar in gesprek over hoe je geldzaken bespreekbaar maakt. Annic van Wonderen wordt hier in bijgestaan door een panel met een eigen kijk op dit onderwerp. Er wordt een levendige discussie gevoerd met bijdragen van Soundos El Ahmadi (stand-up comedian, actrice) en Marjan Heemskerk (The happy financial, blogger), bijgestaan door een pensioendeskundige van Nationale-Nederlanden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: themoneytalk.nnevents.nl.

Inloopspreekuren NN DE Café: Echtscheidingsdesk

Op woensdag 1 november beantwoorden specialisten van Nationale-Nederlanden vragen over pensioen en echtscheiding. Alles kan besproken worden en een afspraak maken is niet nodig. De specialisten proberen iedereen op weg te helpen zodat er een beter pensioeninzicht ontstaat na een scheiding. Op 1 november zitten zij tussen 10 en 15 uur klaar in het NN DE Café. Vragen kunnen ook online via Twitter met de #NNuitelkaar gesteld worden.

Over de Pensioen3daagse

De Pensioen3daagse is hét moment om gezamenlijk het onderwerp pensioen onder de aandacht te brengen. Gedurende deze drie dagen wil initiatiefnemer Wijzer in Geldzaken zoveel mogelijk partners, werkgevers, pensioenuitvoerders, financieel adviseurs, consumentenorganisaties, werkgevers- en werknemersorganisaties mobiliseren om met aansprekende activiteiten aandacht te besteden aan pensioen. Net als tijdens de voorgaande edities vinden in het hele land activiteiten plaats om mensen overzicht en inzicht te geven in hun pensioensituatie en waar nodig aan te zetten tot actie. Nationale-Nederlanden steunt dit initiatief door elk jaar verschillende activiteiten rondom pensioen te organiseren. Meer informatie: https://www.wijzeringeldzaken.nl/pensioen3daagse

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten alle medewerkers zich in om de financiële toekomst van onze klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is sinds de negentiende eeuw actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.