Ga direct naar: inhoud

Eigen team Nationale-Nederlanden start in Roparun

Den Haag, 4 juni 2014

Nationale-Nederlanden start dit jaar met een eigen team in de Roparun 2014. Team 28 is vorig jaar opgericht en bestaat uit 25 medewerkers van de verzekeraar die lopen, fietsen en begeleiden. De personeelsleden willen in teamverband een sportieve prestatie leveren om op deze manier geld op te halen voor mensen met kanker. Op dit moment is reeds 17000 euro opgehaald. Het motto van Stichting Roparun is "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. De Roparun is een estafetteloop van ruim 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam en vindt plaats op 7, 8 en 9 juni.

Het afgelopen halfjaar hebben de sporters hard gewerkt aan de conditie van de fietsers en lopers maar hebben ze ook zoveel mogelijk sponsorgeld opgehaald. Dit deden ze met het organiseren van verschillende activiteiten zoals salsa workshops, een pub quiz en een loterij. Nationale-Nederlanden draagt het initiatief van de medewerkers een warm hart toe.

Voor meer informatie: www.roparun.nl

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. Met deskundige medewerkers, goede producten en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is Nationale-Nederlanden al 170 jaar actief in verzekeren. Wat er ook gebeurt, Nationale-Nederlanden zet zich dagelijks in om de beste oplossingen te bieden aan haar klanten.