Ga direct naar: inhoud

Dichtend welkom aan Centraal Station Rotterdam

Rotterdam, 13 maart 2014

Met bovenstaand gedicht verwelkomt Nationale-Nederlanden vandaag het nieuwe Centraal Station in het Central District van Rotterdam. Het gedicht is speciaal voor de heropening geschreven voor Nationale-Nederlanden door de Rotterdamse dichter Jules Deelder. De verzekeraar is sinds 1991 buren met het Rotterdam Centraal Station.

Met het gedicht wil Nationale-Nederlanden iets blijvends aanbieden aan de stad. Als rasechte Rotterdammer weet Jules Deelder als geen ander de sfeer van deze wereldstad te verwoorden. Het gedicht is vanaf vandaag op ansichtkaart te krijgen bij het NN DE Café op het stationsplein en via de VVV op het station. Voorafgaand aan de opening zijn er ochtenddebatten bij het NN DE Café geweest en vond er een uitzending RTV Rijnmond plaats.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. Met deskundige medewerkers, goede producten en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is Nationale-Nederlanden al 170 jaar actief in verzekeren. Wat er ook gebeurt, Nationale-Nederlanden zet zich dagelijks in om de beste oplossingen te bieden voor haar klanten.