Ga direct naar inhoud

Cyber-Adviesmachine helpt mkb’er op weg bij cyberbeveiliging

Den Haag, 10 november 2017

Onlangs introduceerde het Nederlands Cyber Collectief de Cyber-Adviesmachine. De Cyber-Adviesmachine is een online keuzehulp die mkb´ers vertelt wat de logische vervolgstap is in hun cyberbeveiliging. Hij geeft bedrijven advies op maat. Of het bedrijf nu een Fort Knox of een goede basisbeveiliging ambieert, de Adviesmachine schept snel en gratis overzicht in alle opties. Het is de eerste stap in de strijd tegen cybercrime.

Cyberrisico’s nemen wereldwijd toe. Mkb’ers vormen een gemakkelijke prooi voor hackers, maar zijn vaak onvoldoende beschermd terwijl de potentiële schade enorm is. Er zijn veel opties en aanbieders in de sector, maar wat is de meest logische keuze? De Cyber-Adviesmachine scheidt het cyberkaf van het cyberkoren en maakt daarmee cyberbeveiliging voor mkb’ers toegankelijker. Na het invullen van vijf eenvoudige vragen op de website van het Nederlands Cyber Collectief ziet de gebruiker direct wat hij zelf kan doen om zíjn cyberrisico’s te verminderen en krijgt hij passende oplossingen aangereikt. Bovendien staat een team van cyberspecialisten klaar om individuele vragen telefonisch te beantwoorden.

Sterk mkb

Met de Cyber-Adviesmachine maakt het Collectief het aantrekkelijker voor bedrijven om actie te ondernemen en hoopt het op een sterk en weerbaar mkb in Nederland. De adviesmachine is voor iedere mkb’er of zijn IT’er.
Kickstart de Cyber-Adviesmachine op: www.nederlandscybercollectief.nl/cyber-adviesmachine

Over het Nederlands Cyber Collectief

Het Nederlands Cyber Collectief is het overkoepeld verbond van de cybersector. Het scheidt het cyberkaf van het cyberkoren en maakt het thema toegankelijk en transparant voor Nederlandse bedrijven. Zo wil het Nederland veiliger maken. Andere diensten van Het Collectief zijn de Cyberwacht, de Cyber-Adviesmachine en de Cyberadviseur.
Meer informatie is te vinden op: www.nederlandscybercollectief.nl