Ga direct naar: inhoud

Bewust Pensioen opgenomen in Pensioennavigator

Den Haag, 18 december 2014

Bewust Pensioen, de nieuwe beschikbare premieregeling (DC-regeling) van Nationale-Nederlanden, staat vanaf vandaag in de Pensioennavigator. Na het Comfort Pensioen is dit het tweede pensioenproduct van de verzekeraar dat beschikbaar komt in deze applicatie. Dit maakt het voor adviseurs nóg makkelijker om op een efficiënte wijze Bewust Pensioen mee te nemen in advies- en verlengingstrajecten..

Vrijheid en zekerheid voor zowel werkgever als werknemer is het onderscheidende kenmerk van Bewust Pensioen. Met deze nieuwe beschikbare premieregeling is het mogelijk om maximaal de helft van de premie te besteden aan een gegarandeerde pensioenuitkering. Het resterende deel van de premie wordt belegd. De werknemer kan vanaf de leeftijd van 50 jaar delen van het opgebouwde belegde vermogen aanwenden voor het aankopen van een gegarandeerde pensioenuitkering. Meer informatie over Bewust Pensioen vindt u op nn.nl/bewustpensioen.

Over Pensioennavigator

Pensioennavigator is marktleider met de gelijknamige adviessoftware voor Collectief Pensioen. Pensioennavigator heeft 25 jaar kennis en ervaring gebundeld in de meest innovatieve en complete online adviessoftware voor collectief pensioen. Met Pensioennavigator kunnen adviseurs eerlijk en onafhankelijk vrijwel alle verzekeraars en PPI’s vergelijken.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. Met deskundige medewerkers, goede producten en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is Nationale-Nederlanden bijna 170 jaar actief in verzekeren. In de MT Finance 2014 van business magazine Management Team is Nationale-Nederlanden uitgeroepen tot de meest aanbevolen pensioenverzekeraar van 2014.Wat er ook gebeurt, Nationale-Nederlanden zet zich dagelijks in om de beste oplossingen te bieden voor haar klanten.