Ga direct naar inhoud

Benoemingen NN Zakelijk Schade

Den Haag, 12 januari 2018

Nationale-Nederlanden heeft bij NN Zakelijk Schade Armand Hoftijzer, Maurice Wagenaar en Arjan Nollen benoemd als directeur van respectievelijk Groot Zakelijk, Volmacht en Marketing & Verkoop.

Hoftijzer wordt vanaf 1 februari aanstaande verantwoordelijk voor de coassurantieportefeuille binnen Nationale-Nederlanden, dat door de overname van Delta Lloyd opnieuw onderdeel wordt van het Schadebedrijf. Hiervoor was hij werkzaam bij AON, onder andere in de functie van Deputy Chief Broking Officer.

Wagenaar en Nollen vervulden eerder diverse managementposities binnen Nationale-Nederlanden en Delta Lloyd. Zij zijn per 1 januari jl. gestart in hun nieuwe functies. Gerard van Rooijen is eerder benoemd als directeur Zakelijk Schade.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten meer dan 5000 medewerkers van het bedrijf zich in om de financiƫle toekomst van klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is al 170 jaar actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.