Ga direct naar: inhoud

2CV uit James Bond film in Nationale-Nederlanden DE Café

Rotterdam, 9 oktober 2014

Vanaf 12 oktober as is de meeslepende tentoonstelling ‘’Designing 007: Fifty Years of Bond Style” in de Kunsthal Rotterdam te zien. Meer dan 500 gadgets , kostuums, grafische ontwerpen en rekwisieten bieden samen met vele filmfragmenten een bijzondere beleving van vijftig jaar filmgeschiedenis van James Bond.

Nationale-Nederlanden is ambassadeur van de Kunsthal en presenteert, ter gelegenheid van deze tentoonstelling, in het Nationale-Nederlanden DE Café aan het Stationsplein, de originele, gele Citroën 2CV uit de film ‘For Your Eyes Only’ (1981).

Met ‘A touch of Gold’ wordt tevens de binnenstad van Rotterdam in stijl ‘aangekleed’ voor de komst van James Bond. Zo worden diverse gebouwen waaronder het kantoor Delftse Poort en het Nationale-Nederlanden DE Café met een gouden accent gemarkeerd.

De gele 2CV in het Nationale-Nederlanden DE Café en de tentoonstelling in de Kunsthal zijn van 12 oktober tot en met 8 februari 2015 te zien.

Ga voor meer informatie naar www.nndecafe.nl. Daar vindt u onder meer de openingstijden en het overige programma van de maand oktober.

Foto 2CV: Sander Aalderink www.eendengarage.nl en Foto Citydressing: Studio Vollaerszwart