Ga direct naar inhoud

Mogelijkheden NN App

Met de NN App heeft u uw gegevens altijd bij de hand. Hieronder ziet u precies wat u met de App kunt doen.

Producten

Sparen
  • Geld overmaken van uw internetspaarrekening of uw deposito.
  • De kenmerken bekijken van uw bankspaarproduct.
Beleggen

Altijd gemakkelijk en snel inzicht in de resultaten van uw beleggingen van Beheerd Beleggen en Basis Beheerd Beleggen. U ziet onder meer uw actueel vermogen, uw rendement en uw verwachte vermogen.

Hypotheek

Van uw hypotheek kunt u in de App uw leningdelen en de restant hoofdsom zien en de daarbij behorende rentepercentage(s) en rentevastperiode(s). Ook ziet u uw bruto maandlasten, gegevens van uw bouwdepot en kunt u eenvoudig de rekeningen van uw bouwdepot declareren.

Verzekeren

Bekijk uw schadeverzekering(en) en geef ons gemakkelijk en snel uw wijziging door. Wilt u een schade melden? Dat kan ook.

Verder kunt u de gegevens van een aantal levensverzekeringen en beleggingsverzekeringen bekijken.

Pensioen

Altijd en overal de gegevens van uw Aanvullende PensioenUitkering rekening of Aanvullend PensioenSparen rekening inzien.

Lenen

Heeft u een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet? Dan kunt u deze gegevens inzien en in geval van een Doorlopend Krediet, kunt u ook geld opnemen van deze rekening via de App.

Zorg
  • Uw belangrijkste polisgegevens overzichtelijk op een rij.
  • Zorgkosten declareren: Maak eenvoudig foto's van de rekening of stuur een PDF in als declaratie. Uw verzoek wordt beoordeeld en zo snel mogelijk uitgekeerd.
  • Uw zorgpas altijd bij de hand in de app.

Overige functionaliteiten

Mijn documenten

Download het jaaroverzicht van uw (bank)spaarrekening of uw hypotheek. Dat kan ook van een aantal beleggingsverzekeringen. En van een aantal levensverzekering met winstdeling kunt u de winstbrief downloaden in de App.

Mijn betalingen

Bekijk al uw betalingen aan Nationale-Nederlanden en eventuele betalingsachterstanden. U kunt direct een betaling doen in de App met iDeal.

Fondsen en koersen

Heeft u een beleggingsverzekering, pensioen of Fondsen Hypotheek op basis van beleggingen in NN fondsen? Dan kunt u deze fondsen en de bijbehorende koersen ook bekijken via de App.