Ga direct naar inhoud

Zakelijk Pensioen

Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden hebben de krachten gebundeld en zijn samen verder gegaan als één bedrijf onder de naam Nationale-Nederlanden. Een gecombineerd bedrijf dat voortbouwt op stevige fundamenten met meer dan 170 jaar ervaring. De specialistische kennis van Nationale-Nederlanden samen met de ervaring en het ondernemende karakter van Delta Lloyd. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Dienstverlening en contactinformatie voor u

Vanzelfsprekend blijft de dienstverlening voor u en uw medewerkers zoals u van ons gewend bent.

Wilt u meer weten over onze pensioenproducten en/of dienstverlening? Lees dan meer via nn.nl/pensioen

Dienstverlening voor werknemers

Voor pensioen gerelateerde onderwerpen kunnen uw medewerkers bellen met onze Client Service Desk (CSD) via 088 663 60 00. Zij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Of een mail sturen naar csd@nn.nl.

Heeft de werknemer vragen over het inloggen in of activeren van mijn.nn, dan kunnen zij contact opnemen met de digitale helpdesk van Nationale-Nederlanden via 088 663 01 12. Ook staat er op nn.nl/inloghulp meer informatie over hulp bij inloggen.

Privacy

Via deze link leest u op welke manier we omgaan met persoonsgegevens, hoe we deze beschermen en welke rechten u en uw werknemers hebben.