Ga direct naar inhoud

Omzetting ZekerPlusHypotheek Rekening

In juli 2019 hebben wij de Delta Lloyd ZekerPlusHypotheek Rekening omgezet naar de ZekerPlusHypotheek Rekening van Nationale-Nederlanden. Sinds de omzetting gelden de productkenmerken en voorwaarden van Nationale-Nederlanden. Hieronder leest u wat er is veranderd. Ook vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en de oude en nieuwe voorwaarden.

Wijzigingen ZekerPlusHypotheek Rekening

Uw rekeningnummer is aangepast.

De laatste 10 cijfers van uw rekeningnummer zijn niet gewijzigd. Alleen de eerste 8 karakters (de land- en bankcode) zijn veranderd.

Voorbeeld:
Uw oude rekeningnummer was NL19DLBK 0123456789
Uw nieuwe rekeningnummer is NL09NNBA 0123456789


Tegenrekening

Had uw ZekerPlusHypotheek Rekening meerdere tegenrekeningen? Dan bleef er na de omzetting maar één tegenrekening over. Bij de ZekerPlusHypotheek Rekening van Nationale-Nederlanden is namelijk maar 1 tegenrekening toegestaan. Wij hebben de tegenrekening gekozen waarvan wij uw inleg incasseren.

Veelgestelde vragen
Mijn Delta Lloyd ZekerPlusHypotheek Rekening gebruikte ik om mijn Delta Lloyd hypotheeklening op einddatum af te lossen. Is mijn hypotheeklening ook omgezet naar Nationale-Nederlanden?

Nee. We hebben alleen uw ZekerPlusHypotheek Rekening omgezet. Uw hypotheeklening is niet veranderd. Mocht de lening in de toekomst ook worden omgezet, dan informeren we u daar apart over.

Bouw ik met de Nationale-Nederlanden ZekerPlusHypotheek Rekening voldoende kapitaal op om mijn gekoppelde Delta Lloyd leningdeel af te lossen?

Ja. Als u uw periodieke inleg blijft betalen, dan heeft u op de einddatum voldoende kapitaal opgebouwd.

Zijn mijn spaartegoeden nog beschermd onder het depositogarantiestelsel nu Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden zijn samengegaan?

Onder het Nederlandse depositogarantiestelsel zijn spaartegoeden (inclusief deposito’s en het spaardeel van uw beleggingsrekening) tot een maximumbedrag gegarandeerd als een bank failliet gaat. Dit bedrag is € 100.000,- per rekeninghouder per bank. Bij en/of rekeningen geldt dit bedrag voor elk van beide rekeninghouders.

Meer informatie over het depositogarantiestelsel vindt u op de pagina Nationale-Nederlanden Bank.

Waarom vraagt Nationale-Nederlanden om gegevens van de mederekeninghouder van mijn tegenrekening?

We vragen deze informatie om te voldoen aan de sanctiewetgeving. Het is verboden om bij te dragen aan elke ondersteuning van een activiteit of transactie van een persoon, entiteit of land die op een sanctielijst staat. Dit betekent onder andere dat wij verplicht zijn om te controleren of onze rekeninghouders, maar ook de mederekeninghouder op een tegenrekening, op een van de (internationale) sanctielijsten staan.

uniqueid

Kunnen wij je helpen?