Ga direct naar inhoud

BeleggingsPlus Rekening – Delta Lloyd

De BeleggingsPlus Rekening is een rekening waarmee u in verschillende beleggingsfondsen kunt beleggen. Beleggingsfondsen van Nationale-Nederlanden, maar ook van andere aanbieders, zoals Robeco, BNP Paribas en ABN AMRO. Het aanbod van beleggingsfondsen verandert van tijd tot tijd.

U kunt deze rekening niet meer aanvragen. Heeft u al een BeleggingsPlus Rekening van Delta Lloyd? De Beleggingsplus Rekening zal worden omgezet naar een product van Nationale-Nederlanden. Dit doen we zorgvuldig. Voordat er voor u iets verandert, ontvangt u daarover altijd een persoonlijk bericht. Via mijn.nn vindt u de belangrijkste gegevens van uw rekening. Voorwaarden en informatie over het doorgeven van een wijziging of een verandering in uw situatie vindt u op deze pagina.

Uw productoverzicht in mijn.nn

In mijn.nn kunt u uw producten en uw persoonlijke gegevens inzien en beheren.

Hoe krijg ik toegang tot mijn.nn?

Kenmerken

Met de BeleggingsPlus Rekening kunt u beleggen in verschillende beleggingsfondsen. Beleggingsfondsen van Nationale-Nederlanden, maar ook van andere bekende aanbieders, zoals Robeco, BNP Paribas en ABN AMRO. Het aanbod beleggingsfondsen verandert van tijd tot tijd. U kunt het geld op uw rekening dat niet is belegd altijd kosteloos opnemen.

Verder zijn de volgende kenmerken van toepassing op de BeleggingsPlus Rekening:

Ruim aanbod beleggingsfondsen

U kunt kiezen uit meerdere beleggingsfondsen. Let op: als een fonds onvoldoende presteert, kunnen wij het uit ons aanbod halen.

Naar beleggingsfondsen

Lees meer over fondsselectie

Gratis online hulp met het Beleggerskompas

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit de fondsen? Het Beleggerskompas helpt u daarbij.

24/7 inzicht in uw rekening

U beheert uw rekening makkelijk via mijn.nn op nn.nl

Belasting

Ieder jaar bepaalt de Belastingdienst hoeveel vermogen u mag hebben zonder dat u daarover belasting hoeft te betalen. Heeft u meer vermogen dan dit bedrag? Dan moet u hierover belasting betalen.

Lees meer over belasting op de website van de Belastingdienst

Risico's

Beleggersrisico

Als u belegt, loop u altijd risico. De waarde van een fonds verandert dagelijks. Als u stopt met beleggen kan het dat de huidige waarde van uw beleggingen hoger of lager is dan uw originele inleg.

Lees meer over de risico’s van beleggen

Kosten en rente

Kosten BeleggingsPlus Rekening

Als u belegt met een Delta Lloyd BeleggingsPlus Rekening betaalt u kosten. U betaalt directe kosten voor onze dienstverlening (servicekosten) en indirecte kosten die zijn verwerkt in de koersen van de fondsen (fondskosten).

Servicekosten 0,55% van het gemiddelde van uw belegde bedrag per jaar.
Fondskosten Verschillend per fonds. De lopende kosten per fonds vindt u bij de Fondsen- en koersinformatie en in de Essentiële Beleggersinformatie van elk fonds.

Lees meer over de kosten van beleggen

Rente

Over het geld op uw rekening dat u niet heeft belegd, ontvangt u rente. Dit is een variabele rente die op elk moment kan veranderen.

Bekijk hier de actuele rente

Wijzigingen doorgeven

Adreswijziging

U kunt uw adreswijziging eenvoudig doorgeven via mijn.nn. Heeft u nog geen mijn.nn-account? Dan kunt u een account aanmaken of uw verhuizing telefonisch aan ons doorgeven. Weet u uw inloggegevens niet meer, dan kunt u deze opnieuw opvragen via mijn.nn. Loopt uw product via uw adviseur, informeer deze dan ook over uw verhuizing.

Het overlijden van een dierbare doorgeven

Gecondoleerd met het verlies van uw dierbare. Om u te helpen bij het afhandelen van de producten die de overledene bij Nationale-Nederlanden of Delta Lloyd heeft lopen, kunt u het overlijden melden via de Nabestaandendesk. U vindt er de contactgegevens van de Nabestaandendesk, hoe u een overlijden kunt doorgeven en een checklist 'Wat u moet regelen als uw naaste overlijdt'.

Doorgeven of wijzigen automatische incasso

Een nieuw rekeningnummer voor uw automatische incasso geeft u door met het formulier ‘Automatisch sparen en beleggen’ dat u vindt in E-Bankieren. Log in op mijn.nn en klik in het productoverzicht op uw BeleggingsPlus Rekening.

Wijzigen tegenrekening

Een nieuwe tegenrekening geeft u door met het ‘Wijzigingsformulier’ dat u vindt in E-Bankieren. Log in op mijn.nn en klik in het productoverzicht op uw BeleggingsPlus Rekening.

Rekening beëindigen

Wilt u uw rekening beëindigen? Vul dan het ‘Wijzigingsformulier’ in. U vindt het in E-Bankieren. Log in op mijn.nn en klik in het productoverzicht op uw BeleggingsPlus Rekening.

uniqueid

Kunnen wij u helpen?