Ga direct naar: inhoud

Loyalty-programma

  • Sparen voor interessante kortingen
  • U heeft een keuze uit een breed assortiment
  • U spaart punten per CreditCard transactie

Loyalty-programma activeren

Inloggen Loyalty-programma

Loyalty-programma ‘Meer voor jou’

Spaar met ons loyalty-programma ‘Meer voor jou’ punten voor aantrekkelijke kortingen op producten en activiteiten. U spaart de loyalty-punten door uw Nationale-Nederlanden CreditCard te gebruiken. Per bestede of opgenomen euro ontvangt u één loyalty-punt, bij contactloze betalingen ontvangt u zelfs dubbele loyalty-punten. Daarnaast maakt u altijd kans op mooie prijzen met onze winacties.

Activeren en inloggen

Activeer nu het loyalty-programma en ontvang 250 welkomstpunten én punten voor al uw transacties van het afgelopen halfjaar!
Heeft u al geactiveerd? Log dan in zodat u gebruik kunt maken van uw gespaarde punten voor korting op aantrekkelijke producten en activiteiten. Let op: u gebruikt voor ‘Meer voor jou’ andere inloggegevens dan voor ‘mijn.nn’.

Meer voor thuis

Maak het lekker comfortabel in huis met deze voordelige producten.

Meer voor het weekend

We hebben de leukste activiteiten voor u op een rij gezet. Kies uw favoriet.

Meer voor onderweg

Maak het u gemakkelijk op de weg naar uw werk, school of vakantie en bestel handige producten met korting.

CreditCard aanvragen

Wilt u gebruik maken van het loyalty-programma ‘Meer voor jou’, maar heeft u nog geen Nationale-Nederlanden CreditCard? Vraag dan een Nationale-Nederlanden CreditCard eenvoudig in enkele minuten online aan. Na goedkeuring heeft u de CreditCard binnen tien dagen in huis.

International Card Services

Voor de uitvoering van het loyalty-programma wisselen Nationale-Nederlanden en International Card Services BV gegevens uit. Nationale-Nederlanden is voor het loyalty-programma verantwoordelijk voor de bescherming van uw persoonsgegevens.