Ga direct naar inhoud

Campagnes

We leven in een bijzondere tijd. Ons leven wordt steeds sneller en complexer. We maken steeds vaker onze eigen, individuele keuzes. We daten anders, eten anders, wonen anders, rijden anders. We leven anders.

Nationale-Nederlanden weet wat Nederlanders bezighoudt. Wat jou bezighoudt. Want er is maar één Nederlander zoals jij. Die jouw leven leidt. In de wereld van nu.
 
Voor de dingen waar jij nu mee bezig bent, bieden wij oplossingen van nu.


Het Nederland van nu

Ruim 17 miljoen Nederlanders. Maar er is maar één Nederlander zoals jij. En jij leeft je leven zoals jij dat wil. Met jouw persoonlijke uitdagingen en wensen. Toch hebben al die Nederlanders ook veel gemeen.

We staan steeds bewuster in het leven. Hebben aandacht voor de wereld om ons heen. We wekken onze eigen energie op. We willen vlammen, maar niet opbranden. En iedereen moet mee kunnen doen.

Nationale-Nederlanden is bezig met wat Nederland bezighoudt. Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons.

Lees meer over onze nieuwste campagne


Er zijn ruim 1 miljoen Nederlanders die als werken als ZZP’er. Velen van hen hebben, net als Joris, behoefte aan een eigen huis als thuis. Door hun baankeuze kan het echter lastig zijn om een hypotheek te krijgen.

Nationale-Nederlanden biedt daarom verschillende hypotheken die passen bij het leven van nu, zoals de Ondernemershypotheek voor ZZP’er, ondernemers en freelancers, maar ook de Nieuwbouwhypotheek, de Verhuurhypotheek en de seniorenverhuisregeling.

Hypotheken voor het leven van nu

Lees meer over deze campagne


Overige campagnes

Inboedel/Opstalverzekering

Lees meer over deze campagne

Pensioen Ophelder Service

Lees meer over deze campagne

Jouw Later Service

Lees meer over deze service

Ondernemershypotheek

Lees meer over deze hypotheek

Mijn Hypotheekaanvraag

Lees meer over deze service

Jouw inkomen later

Lees meer over deze service