Ga direct naar inhoud

Pacing Team

Bij Nationale-Nederlanden vinden we het belangrijk om mensen te helpen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen. Daarom zetten wij bij de NN CPC Loop Den Haag en de NN Marathon Rotterdam ons Pacing Team in.

Het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner's World helpt jou graag met het lopen van het juiste tempo, wat jouw streeftijd ook is. Jouw doel, jouw tempo.

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

Wie zitten in het Pacing Team?

Pacers zijn tempobegeleiders, die door hun ruime wedstrijdervaring, de afstand, omstandigheden en het tempo perfect aanvoelen. Hierdoor zijn ze in staat heel gelijkmatig naar de finish te lopen. Om jou door de moeilijke momenten heen te slepen, laten zij zich af en toe terugvallen in de groep om je moed in te spreken en voorzien ze je van tips en adviezen van onschatbare waarde. De groepen deelnemers worden verdeeld onder geplande streeftijden. Zij zijn duidelijk herkenbaar aan hun witte tenue en aan hun uiting met de streeftijd met de logo’s van Nationale-Nederlanden en Runner’s World erop.