Ga direct naar: inhoud

NN Zevenheuvelenloop 2019

De NN Zevenheuvelenloop is een hardloopwedstrijd met één van de mooiste parcoursen van Nederland. In Nijmegen strijden ieder jaar duizenden lopers uit binnen- en buitenland op de pittige heuvels. De ervaring om hier van start te gaan en te lopen met de wereldtop is heel bijzonder.

Op zondag 17 november om 13.00 uur valt het startschot van de NN Zevenheuvelenloop editie 2019.

NN Zevenheuvelenloop

Sinds 2018 is NN de hoofdsponsor van de Zevenheuvelenloop en heet deze Nijmeegse najaarsklassieker de NN Zevenheuvelenloop.

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

PARCOURS

Het parcours staat niet alleen bekend als het mooiste van Nederland. maar ook het snelste ter wereld. Start en finish liggen op de Groesbeekseweg ter hoogte van de Sumatrastraat. Vandaar gaat het verder over de Nijmeegse Baan, Derdebaan, Zevenheuvelenweg, Meerwijkselaan, Postweg, Molenbosweg, Oude Kleefsebaan, Kwakkenbergweg, Postweg, Gelderselaan en Groesbeekseweg. De eerste 5 kilometers zijn verraderlijk door het vals plat. Het middenstuk kent pittige heuvels en voert over de Zevenheuvelenweg, de laatste vier kilometers gaan vals plat naar beneden.

INSCHRIJVEN

De inschrijving is geopend! Een startbewijs kost €20,95. Bij je inschrijving kun je kiezen voor extra's zoals een Zevenheuvelenshirt en een treinkaartje. Ook kun je een gift voor het goede doel, Natuurmonumenten, doen. Wil jij meedoen aan de NN Zevenheuvelenloop? Schrijf je dan in op www.nnzevenheuvelenloop.nl.

Naar inschrijven NN Zevenheuvelenloop 2019


De Zevenheuvelenloop 2018 is gewonnen door de NN Running Team atleet Joshua Cheptegei uit Oeganda, hij legde de 15 kilometer af in een wereld record tijd van 41 min. 05 sec. Cheptegei pakte voor het vierde opeenvolgende jaar de eindzege op de 15 kilometer.