Ga direct naar: inhoud

NN Running Team nieuwsoverzicht

Maak kennis met Jonathan Korir

20 aug 2019

Een van de nieuwste leden van het NN Running Team liep vorig jaar oktober een flitsend PR van 2:06:51 tijdens de Amsterdam Marathon.

Lees meer

Maak kennis met Ashete Bekere

13 aug 2019

Ashete Bekere is één van de opkomende sterren van het NN Running Team. Ze won op overtuigende wijze haar laatste twee marathons in Valencia en Rotterdam.

Lees meer

Hardlopen, voetballen of een andere sport?

06 aug 2019

In welke andere sport zouden NN Running team atleten graag willen uitblinken als ze niet zouden hardlopen? We vroegen het aan tien topatleten.

Lees meer

Maak kennis met Stephen Kissa

30 jul 2019

De bekendheid van Stephen Kissa groeit. Hij is een van de topatleten van het NN Running Team en heeft het trainingskamp in Kapchorwa in Oeganda als thuisbasis.

Lees meer

Zo coacht Molla zijn team naar goud

23 jul 2019

Lees hoe Getamesay Molla, topcoach van het NN Running Team, Tadelech Bekele naar twee overwinningen op rij in de Amsterdam Marathon heeft gecoacht.

Lees meer

Topatleten over de INEOS 1:59 Challenge

16 jul 2019

De atleten die in Kaptagat met Eliud Kipchoge trainen vertellen hoe ze denken over de grensverleggende poging van Eliud om geschiedenis te schrijven met de INEOS 1:59 Challenge.

Lees meer

Fysiotherapeut van Ethiopische topatleten

09 jul 2019

De helende handen van fysiotherapeut Sjors Schipaanboord spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van de Ethiopische topatleten van het NN Running Team.

Lees meer

Kipchoges INEOS 1:59 uitdaging in Wenen

08 jul 2019

De historische stad Wenen is gastheer van Eliud Kipchoges poging om de laatste grote barrière in de moderne atletiek, de marathon in minder dan twee uur, te doorbreken.

Lees meer

Abdi Nageeye in Amsterdam Marathon

03 jul 2019

Abdi Nageeye, de Nederlands recordhouder marathon, kiest dit najaar voor de TCS Amsterdam Marathon.

Lees meer

Vijf belangrijke momenten van Bashir Abdi

02 jul 2019

NN Running teamlid en marathonloper Bashir Abdi staat in dit artikel stil bij vijf belangrijke momenten uit zijn leven.

Lees meer

Mule Wasihun marathonmars

25 jun 2019

In dit artikel richten we op de Ethiopiër Mule Wasihun die afgelopen april als derde eindigde bij de marathon van Londen met een PR van 2:03:16.

Lees meer

De snelle weg naar succes

18 jun 2019

Een topatleet van het NN Running Team en twee coaches vertellen over de voordelen van hardlopen op de baan.

Lees meer

Maak kennis met Mokgobu

11 jun 2019

Recent spraken we met NN Running teamlid Desmond Mokgobu. Wist je dat hij is geboren in Limpopo, in het noordoosten van Zuid-Afrika?

Lees meer

Goed eten, hard lopen

04 jun 2019

Sportvoedingsdeskundige Armand Bettonviel werkt nauw samen met het NN Running Team. Hij geeft drie voedingstips voor de voorbereiding op de marathon.

Lees meer

Sporthelden

28 mei 2019

De prestaties van het NN Running Team geven veel inspiratie voor columns. Ben je ook benieuwd welke sportidolen onze helden hebben?

Lees meer

Maak kennis met de fans

21 mei 2019

Het aantal fans van het NN Running Team is flink gegroeid, dankzij de prestaties van onder andere Eliud Kipchoge. We gingen in gesprek met twee fans.

Lees meer

Het ondersteunende netwerk

14 mei 2019

We spraken met vijf mensen die NN Running teamleden onlangs bij de marathon van Londen hebben begeleid om meer te weten te komen over hun taken.

Lees meer

De drie beste manieren om blessures te voorkomen

07 mei 2019

Sjors Schipaanboord is de fysiotherapeut van het NN Running Team en hij geeft drie tips om blessures te voorkomen voor marathonlopers van alle niveaus.

Lees meer

Eliud Kipchoge wil de marathon onder de twee uur lopen

06 mei 2019

Eliud Kipchoge gaat proberen om binnen 2 uur de INEOS 1:59 Challenge te lopen, een marathon die tussen eind september en begin oktober 2019 plaatsvindt.

Lees meer

De perfecte tien van Eliud Kipchoge

30 apr 2019

Na Eliud Kipchoge zijn record van vier zeges op de marathon van Londen, staan we stil bij de tien overwinningen op de 42,2 km van deze marathonloper.

Lees meer

Eliud Kipchoge wint de London Marathon 2019

29 apr 2019

Eliud Kipchoge heeft voor de vierde keer de Virgin Money London Marathon gewonnen in de tweede beste tijd ooit gelopen.

Lees meer

Eliud Kipchoge in cijfers

23 apr 2019

Eliud Kipchoge, gaat zondag voor een vierde keer voor goud bij de marathon van Londen. Als eerbetoon aan hem zetten we zijn carrière in cijfers op een rij.

Lees meer

De weg naar succes van Bashir Abdi

16 apr 2019

De charismatische Bashir Abdi is klaar voor zijn tweede marathon van Londen op 28 april. We praten met de Belgische duursporter over zijn voorbereidingen en zijn overstap van de baan naar de weg.

Lees meer

NN Running Team bestaat twee jaar

04 apr 2019

Bij het tweejarig bestaan van het NN Running Team maakten NN Group en Global Sports Communication bekend dat zij hun partnerschap tot 31 december 2022 zullen verlengen.

Lees meer

Eliud Kipchoge publiekstrekker voorjaarsmarathons

02 apr 2019

Het NN Running Team zet optimistisch de aanval in bij de voorjaarsmarathons met een sterke vertegenwoordiging van atleten van wereldklasse.

Lees meer

Hoe win je het WK Cross?

26 mrt 2019

Geoffrey Kamworor won drie medailles bij de IAAF wereldkampioenschappen Cross. De hardloper geeft zeven tips voor het winnen van deze wedstrijd.

Lees meer

Joshua's redding bij het WK cross

19 mrt 2019

We blikken terug op de afgelopen twee jaar van de carrière van Joshua Cheptegei: die pijnlijke herinneringen heeft aan de vorige wereldkampioenschappen.

Lees meer

Vijf tips om een marathon te winnen

05 mrt 2019

Anthony Maritim, één van de populairste atleten van het NN Running Team, deelt zijn vijf punten voor het winnen van een marathon.

Lees meer

Reiziger

26 feb 2019

De rustige Addy Ruiter is het brein achter het succes van de NN Running Team-atleten in Kapchorwa. We wilden meer te weten komen over zijn wereldreis naar Oeganda.

Lees meer

Het spel veranderen

19 feb 2019

Het NN Running Team heeft sinds de lancering opmerkelijke vooruitgang geboekt. We praten met Remco Barbier, hoofd Branding NN Group en Marleen Vink-Rennings, marketingmanager Global Sports Communication.

Lees meer

Acht tips voor heuveltraining

12 feb 2019

Getaneh Tessema, de Ethiopische hoofdcoach van het NN Running Team duikt in zijn coachingskennis en geeft ons acht tips voor heuveltraining.

Lees meer

Marcs gouden tips om blessures te voorkomen

05 feb 2019

De Spaanse Marc Roig maakt als fysiotherapeut en soms als haas deel uit van de NNRT-staf in Kenia. Hij heeft ongelooflijk veel kennis en ervaring en deelt hieronder zijn vier beste tips om blessures te voorkomen.

Lees meer

Het sjabloon voor succes van Julien Wanders

22 jan 2019

De Zwitserse ster van het NN Running Team Julien Wanders heeft er al een paar uitstekende jaren bij het team opzitten en heeft in de loop van de tijd waardevolle lessen geleerd.

Lees meer

Vijf tips van Eliud Kipchoges coach

08 jan 2019

Vijf tips voor topcoaching van de coach van wereldrecordhouder op de marathon Eliud Kipchoge, Patrick Sang van het NN Running Team.

Lees meer