Ga direct naar inhoud

Wie verras jij tijdens de TCS Amsterdam Marathon met een aanmoedigingsvideo?

19 september 2019

Natuurlijk staan er bij de TCS Amsterdam Marathon vele supporters enthousiast te klappen en te juichen om lopers verder te helpen, maar op de zware momenten kan wat extra persoonlijke aanmoediging net het verschil maken. Daarom biedt Nationale-Nederlanden familie, vrienden en collega’s de kans om hun marathonheld te verrassen met een persoonlijke aanmoedigingsvideo.

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven


Hardloopsupporter

Vanaf het 32-kilometerpunt krijgen lopers het meestal zwaar en komt ‘de man met de hamer’. Op dit punt, krijgen lopers een persoonlijke aanmoediging op één van de twee grote schermen naast het parcours (op de Hugo de Vrieslaan) te zien, inclusief geluid.

Hoe werkt het?

Maak met je smartphone of tablet een filmpje van maximaal 6 seconden. Zorg ervoor dat je horizontaal filmt en er voldoende licht is. Ga vervolgens naar www.hardloopsupporter.nl, zoek de naam van jouw marathonheld en upload vervolgens jouw video.

Locatie

Supporters zijn zondag 20 oktober weer van harte welkom om de Hardloopsupporter live te bekijken! De ingezonden aanmoedigingsvideo's worden afgespeeld op twee grote schermen met geluid, naast het parcours op de Hugo de Vrieslaan (ter hoogte van kruising met de Pieter Zeemanlaan).

Klik hier om een video in te sturen