Ga direct naar inhoud

NN CPC Loop: het hardloopseizoen is gestart

9 maart 2020

Afgelopen weekend is het hardloopseizoen traditioneel afgetrapt met de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag. Veel lopers beschouwen deze halve marathon als ideale voorbereiding op de NN Marathon Rotterdam, die op zondag 5 april op het programma staat.


Op zondag 8 maart vertrokken ruim 42.000 lopers vanaf de Koningskade richting het Malieveld. Deelnemers aan de halve marathon passeerden het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. Ondanks de harde wind kwam Dawit Wolde binnen het uur over de finish in een tijd van 59:58:58. Bij de vrouwen ging de winst naar Joyline Chemutai (01:09:44).

Zowel voorafgaand als na afloop van de NN CPC loop konden lopers en supporters het populaire Nationale-Nederlanden Juichmoment bezoeken. Hier was de gelegenheid om een boomerang te maken die je direct via social media kon delen. Lopers die niet bij het fysieke Juichmoment konden zijn maakte volop gebruik van het Digitale Juichmoment in de event app van de NN CPC Loop Den Haag.

Daarnaast was het Nationale-Nederlanden Pacing Team, powered by Runner’s World weer goed vertegenwoordigd. 27 Pacers - verdeeld over 9 streeftijden - verschenen aan de start en zorgden ervoor dat lopers binnen hun gedroomde eindtijd konden finishen. Als supporter van alle hardlopers ondersteunt Nationale-Nederlanden ook stichting Running Blind, waarvan er tijdens de NN CPC Loop liefst 30 koppels meededen.

Ook stonden op prominente plekken op het Malieveld meerdere Trotters en bogen en was er voor supporters die niet naar Den Haag konden komen een uitgebreid verslag te volgen via ons Instagramkanaal. Zodoende was NN als hoofdsponsor van de NN CPC Loop volop zichtbaar, voor lopers én supporters.

NN Marathon Rotterdam

Ondertussen kijken we vooruit naar de NN Marathon Rotterdam. Ook dit jaar kun je collega’s of andere bekenden die de NN Marathon Rotterdam lopen verrassen met een persoonlijke aanmoedigingsvideo. De video’s worden getoond op vier grote schermen bij het 34 kilometerpunt, het zwaarste punt van de marathon. Vanaf 19 maart kun je een video voor jouw marathonheld insturen op www.hardloopsupporter.nl.

Bron: NN Running Team

Meer NN Running Team nieuws

Juichmoment

Bij de verschillende hardloopevenementen die wij ondersteunen krijgen lopers de kans een boomerang te maken met hun eindtijd. Deze kunnen zij direct delen met al hun supporters.

Meer informatie

Hardloopsupporter

Bij de Hardloopsupporter sturen familie en vrienden een aanmoedigingsvideo in voor hun marathonheld. Deze video’s zie je terug op grote schermen langs het parcours bij het het zwaarste punt.

Meer informatie

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop dan bij één van onze events mee met onze Pacers.

Meer informatie

Smart Medal

Sinds november 2018 is Nationale-Nederlanden partner van Smart Medal; een gratis app voor hardlopers die dient als digitale prijzenkast en toegang geeft tot persoonlijke Running Story’s.

Meer informatie