Ga direct naar inhoud

De marathon van Tokyo is gewonnen door Birhanu Legese

28 januari 2020

De marathon van Tokyo, op 1 maart 2020 is gewonnen door NN Running Team atleet Birhanu Legese. Hij finishte in een tijd van 2:04:15.

Na de Ethiopiër Birhanu Legese finishte de Belg Bashir Abdi 2:04:49. Abdi is ook een NN Running Team atleet. Als derde finishte de eveneens Ethiopiër Sisay Lemma in 2:04:51.

Bij de vrouwen won Lonah Chemtai Salpeter uit Israel in een tijd van 2:17:45. Als tweede finishte Birhane Dibaba uit Ethiopië in een tijd van 2:18:35. Derde werd de eveneens Ethiopische Sutume Kebede Asefa in een tijd van 2:20:30.

De Japanner Tomoki Suzuki won in 1:21:52 de rolstoelvariant bij deze marathon. Bij de vrouwen werd deze gewonnen door landgenoot Tsubasa Kina in 1:40:00.

Bron: NN Running Team

Meer NN Running Team nieuws

Juichmoment

Bij de verschillende hardloopevenementen die wij ondersteunen krijgen lopers de kans een boomerang te maken met hun eindtijd. Deze kunnen zij direct delen met al hun supporters.

Meer informatie

Hardloopsupporter

Bij de Hardloopsupporter sturen familie en vrienden een aanmoedigingsvideo in voor hun marathonheld. Deze video’s zie je terug op grote schermen langs het parcours bij het het zwaarste punt.

Meer informatie

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop dan bij één van onze events mee met onze Pacers.

Meer informatie

Smart Medal

Sinds november 2018 is Nationale-Nederlanden partner van Smart Medal; een gratis app voor hardlopers die dient als digitale prijzenkast en toegang geeft tot persoonlijke Running Story’s.

Meer informatie