Ga direct naar: inhoud

Geoffrey Kamworor behaalt nieuw wereldrecord op de halve marathon in Kopenhagen!

16 september 2019

Drie keer wereldkampioen op de halve marathon, Geoffrey Kamworor, toonde zijn dominantie gisteren in Kopenhagen. De Keniaan vestigde een nieuw wereldrecord op de halve marathon op zijn naam. Hij behaalde de finish in een schitterende tijd van 58.01. Het oude record van Abraham Kiptum bedroeg 58.18.

Kamworor toonde zijn kracht in winderige en regenachtige omstandigheden. Dit maakt zijn prestatie nog specialer.

Geoffrey Kamworor's volgende race zal de TCS New York City marathon op 3 november zijn. Daar hoopt hij zijn titel van 2017 te heroveren.


Bron: NN Running Team

Meer NN Running Team nieuws


Nieuw! Het laatste deel van Eliuds Dagboek

Lees het dagboek van Eliud Kipchoge waarin hij vertelt hoe hij zich voorbereid heeft voor zijn fantastische marathontijd van 1:59:40.

Lees het dagboek van Eliud Kipchoge

INEOS 1:59 Challenge

Eliud Kipchoge heeft op zaterdag 12 oktober de twee uurgrens op de marathon doorbroken.

Meer over de INEOS 1:59 Challenge


Juichmoment

Bij diverse evenementen die wij ondersteunen, krijgen hardlopers de kans om op Usain Bolt-achtige wijze op de foto te gaan met het scorebord waarop hun naam en gelopen tijd te zien is.

Meer informatie

Hardloopsupporter

Op 7 april 2019 werden de helden van de NN Marathon Rotterdam verrast door hun supporters. Op 4 grote schermen zijn persoonlijke aanmoedigingsvideo’s getoond.

Meer informatie

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Vorig jaar liepen er maar liefst 1700 mensen met ons Pacing Team mee. Sluit jij ook aan?

Meer informatie

Smart Medal

In november 2018 lanceerde Nationale-Nederlanden de Smart Medal. Dat is een medaille, voorzien van een chip, waarop het persoonlijke hardloopverhaal van de deelnemer is opgeslagen.

Meer informatie