Ga direct naar inhoud

Erben Wennemars is gasthoofdredacteur

28 januari 2020

Erben Wennemars is de gasthoofdredacteur van het nieuwe nummer van Runner’s World.

Erben Wennemars siert samen met ex-topvoetballer Arjen Robben de cover van het magazine. Wennemars benaderde de voormalig voetbalinternational om samen met hem een marathon te lopen. ‘Toen Arjen stopte met voetballen, dacht ik meteen: dat is een leuke gozer om sportuitdaginkjes mee aan te gaan. Hij is gewoon een atleet, dat zie je aan alles,’ zo zegt Wennemars in het dubbelinterview met Robben.
Robben en Wennemars hebben zich de voorbije maanden in hun eigen thuisomgeving intensief voorbereid op hun gezamenlijke marathon. Ze zouden samen de NN Marathon Rotterdam lopen. Die marathon is vanwege het coronavirus uitgesteld.

Dat Erben Wennemars gasthoofdredacteur is van een hardloopblad, vindt hij zelf niet raar. ‘Ik voel me allang niet meer alleen schaatser. Ik ben van de hart-long-sporten: schaatsen, fietsen, hardlopen, toerskiën, mountainbiken en roeien. Lopen is van al die sporten de puurste vorm. Lopen kan altijd, overal.’

De nieuwe Runner’s World ligt 19 maart in de winkel.

Bron: NN Running Team

Meer NN Running Team nieuws

Juichmoment

Bij de verschillende hardloopevenementen die wij ondersteunen krijgen lopers de kans een boomerang te maken met hun eindtijd. Deze kunnen zij direct delen met al hun supporters.

Meer informatie

Hardloopsupporter

Bij de Hardloopsupporter sturen familie en vrienden een aanmoedigingsvideo in voor hun marathonheld. Deze video’s zie je terug op grote schermen langs het parcours bij het het zwaarste punt.

Meer informatie

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop dan bij één van onze events mee met onze Pacers.

Meer informatie

Smart Medal

Sinds november 2018 is Nationale-Nederlanden partner van Smart Medal; een gratis app voor hardlopers die dient als digitale prijzenkast en toegang geeft tot persoonlijke Running Story’s.

Meer informatie