Ga direct naar inhoud

Kenenisa Bekele wint halve marathon van London

28 januari 2020

Op zondag 1 maart heeft NN Running Team atleet Kenenisa Bekele het record van Mo Farah verbrijzeld. Hij finishte in 1:00:22.

Bekele deed voor het eerst mee aan de halve marathon van London: The Vitality Big Half. Als tweede finishte Christopher Thompson en Jake Smith werd derde. Bij de vrouwen won de Britse Lily Patridge in een tijd van 1:10:50.

De Canadees Brent Lakatos won de rolstoelvariant bij de mannen en finishte in 48:44. Bij de vrouwen werd deze gewonnen door Shelly Woods in 1:02:02.

In totaal liepen ruim 16.000 hardlopers mee aan The Vitality Big Half. Het was een gemêleerd gezelschap. Iedereen kon meelopen, ongeacht je leeftijd, achtergrond of hardloopervaring.

De volgende marathon in London is op 26 april.

Bron: NN Running Team

Meer NN Running Team nieuws

Juichmoment

Bij de verschillende hardloopevenementen die wij ondersteunen krijgen lopers de kans een boomerang te maken met hun eindtijd. Deze kunnen zij direct delen met al hun supporters.

Meer informatie

Hardloopsupporter

Bij de Hardloopsupporter sturen familie en vrienden een aanmoedigingsvideo in voor hun marathonheld. Deze video’s zie je terug op grote schermen langs het parcours bij het het zwaarste punt.

Meer informatie

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop dan bij één van onze events mee met onze Pacers.

Meer informatie

Smart Medal

Sinds november 2018 is Nationale-Nederlanden partner van Smart Medal; een gratis app voor hardlopers die dient als digitale prijzenkast en toegang geeft tot persoonlijke Running Story’s.

Meer informatie