Ga direct naar inhoud

Ben jij klaar om nieuwe dingen te ontdekken?

Lekker op pad in de natuur met een groepje, uit eten met een paar vrienden of zelfs een vakantie naar het buitenland behoren weer tot de mogelijkheden. We kijken allemaal uit naar het doen van meer activiteiten en het zien van meer mensen.

Elke stap telt

Uit onderzoek blijkt dat mensen na het passeren van de 50 jaar meer behoefte hebben aan sociale contacten. Dit komt door gebeurtenissen als kinderen die het huis verlaten, parttime gaan werken of bijvoorbeeld een verhuizing. Daardoor ontstaat vaak meer tijd om leuke dingen te ondernemen en neemt de behoefte toe om nieuwe contacten op te doen. Een actief en sociaal leven zijn ook nog eens bevorderlijk voor een goede gezondheid.

Daar heeft Klup iets voor bedacht. Het ondernemen van activiteiten en het ontmoeten van nieuwe mensen kan heel makkelijk via de Klup app. Klup is hét sociale platform voor de avontuurlijke 50-plusser. Via de Klup app ga je eropuit met één van de vele activiteiten en leer je nieuwe mensen kennen met dezelfde interesses. Van wandelingen en fietstochten tot reizen in binnen- en buitenland. Met inmiddels 70.000 gebruikers biedt Klup landelijk wekelijks rond de 200 activiteiten. Leden organiseren de activiteiten zelf.

Nationale-Nederlanden werkt samen met social platform Klup

In 2020 is Nationale-Nederlanden een samenwerking gestart met de sociale start-up Klup. Met deze samenwerking willen we Klup helpen om een actieve bijdrage te leveren aan de sociale missie om 50+ Nederland te verbinden.

Meedoen?

Ga eropuit met de Klup app, de Klup website en het Klup Magazine. Proef de sfeer van Klup en spring net als duizenden anderen in het diepe. De eerste twee activiteiten zijn gratis en daarna kost het lidmaatschap van 12 maanden €4,99 per maand.

Veel Klup plezier! 

Meld je aan

Nationale-Nederlanden verstrekt op geen enkele wijze gegevens aan Klup en Klup niet aan Nationale-Nederlanden.