Ga direct naar inhoud
Abdi Nageeye Nederlands record in NN Rotterdam Marathon 2019

Sponsoractiviteiten in de hardloopsport

NN Group is in 2014 gestart met sponsoractiviteiten in de hardloopsport. Inmiddels zijn we de trotse sponsor van het NN Running Team en tientallen hardloopevenementen in Europa en Japan. In Nederland zijn wij sponsor van de NN Marathon Rotterdam, NN CPC Loop Den Haag, de NN Zevenheuvelenloop en de NN Egmond Halve Marathon.

NN CPC loop Den Haag

Door de city, naar de pier en weer terug naar het centrum van Den Haag.
Lees meer over deze halve marathon met unieke route of loop zelf ook mee!

Meer informatie

NN Marathon Rotterdam

Sinds 2015 is NN trotse hoofdsponsor van de NN Marathon Rotterdam. Lees meer over dit mooie event in het hart van Rotterdam of loop zelf ook mee!

Meer informatie

NN Zevenheuvelenloop

Sinds 2018 is NN de hoofdsponsor van de Zevenheuvelenloop en heet deze Nijmeegse najaarsklassieker de NN Zevenheuvelenloop.

Meer informatie

NN Egmond Halve Marathon

Sinds 2019 is NN hoofdsponsor van de Egmond Halve Marathon. De komende drie jaar heet dit evenement daarom de NN Egmond Halve Marathon.

Meer informatie

De sponsoractiviteiten zijn erop gericht om mensen te helpen bij het behalen van hun doelen. Dit gebeurt onder andere door begeleiding met het pacing team en vernieuwende activaties zoals de hardloopsupporter en het juichmoment. Met deze activiteiten willen we hardlopers stimuleren hun doel te behalen of vieren dat hun doel behaald is.

Juichmoment

Bij de verschillende hardloopevenementen die wij ondersteunen krijgen lopers de kans een boomerang te maken met hun eindtijd. Deze kunnen zij direct delen met al hun supporters.

Hardloopsupporter

Bij de Hardloopsupporter sturen familie en vrienden een aanmoedigingsvideo in voor hun marathonheld. Deze video’s zie je terug op grote schermen langs het parcours bij het het zwaarste punt.

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop dan bij één van onze events mee met onze Pacers.

Smart Medal

Sinds november 2018 is Nationale-Nederlanden partner van Smart Medal; een gratis app voor hardlopers die dient als digitale prijzenkast en toegang geeft tot persoonlijke Running Story’s.