Ga direct naar inhoud

NN Zevenheuvelenloop 2021

Op zondag 21 november 2021 valt het startschot van de NN Zevenheuvelenloop editie 2021.

De NN Zevenheuvelenloop is een hardloopwedstrijd met één van de mooiste parcoursen van Nederland. In Nijmegen strijden ieder jaar duizenden lopers uit binnen- en buitenland op de pittige heuvels. De ervaring om hier van start te gaan en te lopen met de wereldtop is heel bijzonder.

Op zondag 21 november om 13.00 uur valt het startschot van de NN Zevenheuvelenloop editie 2021.

NN Zevenheuvelenloop

Sinds 2018 is NN de hoofdsponsor van de Zevenheuvelenloop en heet deze Nijmeegse najaarsklassieker de NN Zevenheuvelenloop.

PARCOURS

Het parcours staat niet alleen bekend als het mooiste van Nederland. maar ook het snelste ter wereld. Start en finish liggen op de Groesbeekseweg ter hoogte van de Sumatrastraat. Vandaar gaat het verder over de Nijmeegse Baan, Derdebaan, Zevenheuvelenweg, Meerwijkselaan, Postweg, Molenbosweg, Oude Kleefsebaan, Kwakkenbergweg, Postweg, Gelderselaan en Groesbeekseweg. De eerste 5 kilometers zijn verraderlijk door het vals plat. Het middenstuk kent pittige heuvels en voert over de Zevenheuvelenweg, de laatste vier kilometers gaan vals plat naar beneden.

INSCHRIJVEN

De inschrijving is geopend! Een startbewijs kost €21,95. Bij je inschrijving kun je kiezen voor extra's zoals een Zevenheuvelenshirt en een treinkaartje. Ook kun je een gift voor het goede doel, Natuurmonumenten, doen. Wil jij meedoen aan de NN Zevenheuvelenloop? Schrijf je dan in op www.nnzevenheuvelenloop.nl.

Naar inschrijven NN Zevenheuvelenloop 2021

Nederlands Kampioenschappen Running Blind

De NN Zevenheuvelenloop is het decor van het eerste officieuze Nederlands Kampioenschap Running Blind. De atleten en hun buddy’s starten vanuit een speciaal vak. Het eerste duo dat na 15 kilometer de finish passeert, is de winnaar. De atleten staan samen met hun buddy’s op het podium en zij ontvangen beiden een medaille.

Meer informatie over het NK Running Blind

Smart Medal

Als deelnemer aan de NN Zevenheuvelenloop ontvang je na de finish een Smart Medal. Door de medaille te scannen met de gratis (en vernieuwde) Smart Medal-app voeg je de door jou gelopen race automatisch toe aan jouw prijzenkast. Dit geldt voor zowel de medaille die je ontvangt na de Zevenheuvelennacht op zaterdag 20 november als de NN Zevenheuvelenloop op zondag 21 november.

Enkel deelnemers aan de NN Zevenheuvelenloop op zondag krijgen – via hun Smart Medal – ook nog eens toegang tot een persoonlijke Running Story; een fraaie terugblik op het evenement, aan de hand van foto’s en jouw persoonlijke statistieken.

Download de Smart Medal app

Zelf personaliseren

In de NN Running Story vind je onder andere belangrijke doorkomsttijden en foto’s van het evenement terug. Je kunt jouw NN Running Story eenvoudig nog verder personaliseren door eigen foto’s toe te voegen. En natuurlijk kun je jouw verhaal direct delen via social media.


Juichmoment

Het bekende Juichmoment is vernieuwd! Dit jaar kun je als deelnemer aan zowel de Zevenheuvelennacht op zaterdag 20 november als de NN Zevenheuvelenloop op zondag 21 november na afloop van je race een toffe boomerang maken in de stand van Nationale-Nederlanden. Deel jouw eindtijd vervolgens direct met jouw supporters. Je vindt het vernieuwde Juichmoment bij de ZevenheuvelenExpo aan de kant van het Keizer Karelplein.

Kun je niet naar de stand komen?

Maak dan gebruik van de Juichmoment-button op jouw persoonlijke deelnemerspagina in de officiële NN Zevenheuvelenloop app.

Download de NN Zevenheuvelenloop app

Namenwand

Alle deelnemers die op 21 november aan de start van de NN Zevenheuvelenloop verschijnen, kunnen hun naam terugvinden op een namenwand. Dit geldt uiteraard ook voor de deelnemers aan het NK Running Blind, die hun naam in braille terug kunnen vinden. De namenwand is te vinden tegenover de Juichmoment-stand bij de ZevenheuvelenExpo aan de kant van het Keizer Karelplein. Zoek jouw naam op de namenwand en deel je foto met al jouw supporters!


De Zevenheuvelenloop 2018 is gewonnen door de NN Running Team atleet Joshua Cheptegei uit Oeganda, hij legde de 15 kilometer af in een wereld record tijd van 41 min. 05 sec. Cheptegei pakte voor het vierde opeenvolgende jaar de eindzege op de 15 kilometer.