Ga direct naar inhoud

Documentaire Kenenisa Bekele Beyecha

28 mei 2020

In deze documentaire vertelt Kenenisa Bekele Beyecha hoe hij zich voorbereidt op een marathon en wat hij belangrijk vindt in de sport. Hij vertelt over goede en minder goede races. Maar ook hoe belangrijk hardlopen in Ethiopië is. En hoe hij zich focust op de Olympische spelen.


Juichmoment

Bij de verschillende hardloopevenementen die wij ondersteunen krijgen lopers de kans een boomerang te maken met hun eindtijd. Deze kunnen zij direct delen met al hun supporters.

Hardloopsupporter

Bij de Hardloopsupporter sturen familie en vrienden een aanmoedigingsvideo in voor hun marathonheld. Deze video’s zie je terug op grote schermen langs het parcours bij het het zwaarste punt.

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop dan bij één van onze events mee met onze Pacers.

Smart Medal

Sinds november 2018 is Nationale-Nederlanden partner van Smart Medal; een gratis app voor hardlopers die dient als digitale prijzenkast en toegang geeft tot persoonlijke Running Story’s.