Ga direct naar inhoud

Wereldwijde teamestafette MA RA TH ON is terug

3 mei 2021

MA RA TH ON is terug! De virtuele teamestafette waarbij mensen over de hele wereld een team van vier kunnen vormen om samen een marathonafstand te lopen. Elke individuele loper legt 10,5 kilometer af en gezamenlijk loopt het team dus een volledige marathon. Op deze manier kan je veilig, op eigen locatie, rennen terwijl je toch als één team strijdt in een wereldwijd klassement.

Meer dan 100.000 hardlopers doen mee

Vanwege corona zijn veel hardloopevenementen uitgesteld of afgelast. Maar hardlopers willen graag samen aan een evenement deelnemen. Daarom bedacht het NN, samen met partners, de virtuele teammarathon met deelname van de beste atleten ter wereld. Het evenement vindt dit jaar plaats in het weekend van 22 en 23 mei. Vorig jaar schreven 106.000 hardlopers zich in. Zij liepen gezamenlijk meer dan 28 rondjes om de wereld.

Gratis online registreren

MA RA TH ON vindt plaats in het weekend van 22-23 mei en de registratie opent vandaag op 3 mei. Deelnemers kunnen zich gratis online registreren op marathon.nnrunningteam.com. Ook als individu kun je je inschrijven om vervolgens aan een van de teams te worden gekoppeld. NN Running Team-atleten Abdi Nageeye en Björn Koreman worden via Runner’s World Nederland aan de deelnemende teams toegevoegd. Elk ingeschreven team maakt kans om één van de 10 supersterren van het NN Running Team aan hun team toe te voegen.

Schijf je nu in

Juichmoment

Bij de verschillende hardloopevenementen die wij ondersteunen krijgen lopers de kans een boomerang te maken met hun eindtijd. Deze kunnen zij direct delen met al hun supporters.

Hardloopsupporter

Bij de Hardloopsupporter sturen familie en vrienden een aanmoedigingsvideo in voor hun marathonheld. Deze video’s zie je terug op grote schermen langs het parcours bij het het zwaarste punt.

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop dan bij één van onze events mee met onze Pacers.

Smart Medal

Sinds november 2018 is Nationale-Nederlanden partner van Smart Medal; een gratis app voor hardlopers die dient als digitale prijzenkast en toegang geeft tot persoonlijke Running Story’s.